Abdullah Gül'den Sisi'ye kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır'da cumhurbaşkanı seçilen Sisi'ye kutlama mesajı gönderdi.

Abdullah Gül'den Sisi'ye kutlama mesajı
Abdullah Gül'den Sisi'ye kutlama mesajı
GİRİŞ 11.06.2014 13:27 GÜNCELLEME 11.06.2014 14:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Abdullah Gül, Mısır'da Mursi'nin devrildiği darbe sonrası Cumhurbaşkanı seçilen Sisi'ye kutlama mesajı gönderdi. 

BÜYÜKELÇİLİĞE KUTLAMA MESAJI BIRAKTI
Gül, Ankara'daki Mısır Büyükelçiliği'ne çektiği "Sisi'ye hitaben kutlama" telgrafında iki ülke arasındaki güçlü ilişkilerin her zaman devam etmesi temennisinde bulundu. 

Abdullah Gül'ün mesajında "Dost ve kardeş Mısır halkı için barış istikrar temenni edilirken iki ülke halkları arasında yüzyıllardır süren barış ve kardeşliğin devam etmesi" dileklerine yer verildi. 

 

YORUMLAR 4
  • samet göl 9 yıl önce Şikayet Et
    atlamayın hemen.... Sevgili arkadaşlar devletlerarası ilişkiler sandığınız gibi bireyler arası ilişkilere benzemez. Önemli olan menfaattir. Diplomasi başka bir şeydir. Hemen tü kaka demeyin bi sakin olun.
    Cevapla
  • Cemal ÇAKMAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri bu doğru değil desin,. illegal zorba bir yönetimi tebrik eden Cumhurbaşkanı, yanlış desin biirileri, Abdullah Gül değildir tebrik eden desin birileri. Eğer tebrik etmişse hakkım helal değil bilesin ey Cumhurbaşkanı. sen zorba ile gelen firavunu tebrik etmemelisin. ecdadın kemikleri sızlar.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Cihan Devleti ve Recep Tayyip Erdoğan ve Muhammet Mursi. Ben ki, Sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah’ın yeryüzündeki gölgesi, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Kürdistan’ın ve Azerbaycan’ın Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân'ın torunu, Sultan Selim Hân'ın oğlu, Sultan Süleyman Hân’ım. BİZ BÖYLE BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ.
    Cevapla
  • MEHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül. Ben neler olacağını tahmin ediyorum da millet de yakında görecek yeni parti? Yeni oluşum, BOP yeniden canlanabilir.Erdoğan'a hiç olmadığı kadar sahip çıkmalıyız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!