Ergenekon sanığına sürpriz nikah şahidi

Ergenekon davasından mahkum olan Teğmen Çelebi, Hasdal cezaevinde evleniyor. Sürpriz nikah tanığı ise Kılıçdaroğlu..

Ergenekon sanığına sürpriz nikah şahidi
Ergenekon sanığına sürpriz nikah şahidi
GİRİŞ 25.10.2013 07:35 GÜNCELLEME 25.10.2013 08:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ergenekon davasında telefonuna ''Sehven'' yükleme yapılan ve savunmasında ''Mustafa Kemal'in emrindeyim'' diyen Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Hasdal cezaevinde evleniyor. Çelebi'nin babası Muharrem Çelebi, CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek nikah şahitliği için davetiye verdi.

Ergenekon davasından 33 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen ve görevine dönerek Siirt'te terörle mücadele operasyonlarına katılan Çelebi, 16 yıl hapis cezası alınca yeniden tutuklanmıştı. Çelebi, Hasdal cezaevinde 29 Ekim Cumhuriyet bayramında, hayatını öğretmen Kezban Merey ile birleştirecek.

ÇOK KONUŞULAN SAVUNMA
"Örgüt adına Hizbut Tahrir örgütü içinde faaliyette bulunduğu" iddia edilen Teğmen Çelebi'nin cep telefonuna, örgütle bağlantısı olan 139 kişinin numarasının, polis tarafından yüklendiği ortaya çıkmış, Emniyet kopyalamanın ''Sehven'' yapıldığını savunmuştu.

Teğmen Çelebi Ergenekon davasında çok konuşulan bir savunma yapmış ve ''Mensubu olduğum Türk Ordusu, Cumhuriyetin ve onu kuran halkın ordusudur. Bizi etkileyecek tek rüzgâr vicdanımızdır. Ben direnen, savaşan Mustafa Kemallerin emrindeyim.  Bana omzumdaki metalleri idare edecek şahıslar değil, ruhuma dokunacak komutanlar gerekir'' demişti.

BEBEKLİĞİ DE CEZAEVİNDE...
23 Temmuz 1984'te doğan Çelebi annesinin Amasya Cezaevi'nde gardiyan olması ve bakacak kimse bulunmaması nedeniyle bebekliğini hapishanede geçirdi. İlk öğrenimini Amasya'da tamamladı ve 1999'da Maltepe Askeri Lisesini, 2007'de Kara Harp Okulunu bitirdi. Teğmen rütbesi ile helikopter pilotu oldu. Ergenekon davasından tutuklandı, 33 ay cezaevinde kaldı ve tahliye edildi. 16 yıla mahkum olunca yeniden tutuklandı.

YORUMLAR 6
  • Ahmed Said 10 yıl önce Şikayet Et
    genç teğmen darbeci mi oldu?telefonuna şehven yüklemeler yapıldı ama yine de saydırın. üstün başarılara imza atan bu genç subayı karalamak ve hor görmek isteyen kişileri dürüstlüğe davet ediyorum.Cezası varsa çeker ve yatar.Evlenir de haklarını da kullanır.Peki ona haksızlık yapılmışsa ve komplo kurulmuşsa ne olacak?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH belanızı versin !!!. ................!
    Cevapla
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    GENCECİK ÇOCUK MU DARBECİ :)). bizim bakkal nuriyi, kasap hayriyide alın tam olsun tam komedi bu balyoz mevzusu. şu adam darbe yapmaya çalışsa ne olacak kılıçtaroğlu şahit diye kızanlar zamanında bu çocuk üstün başarı ve 1.lik diplomasını devlet babının elinden aldı. içeri girdi tutuksuz yargılanırken terörle savaştı geldi şimdi cezasını çekiyor ama evleniyor neden? çünkü ileriye dönük planları var birde bundan yargılayın:=))))
    Cevapla
  • Darbeleredurdeme 10 yıl önce Şikayet Et
    SEHVEN KOMEDİSİ :). Suçlu ise cecasını paşa paşa çekecek tabii.Bu durumda bir garabet yok olması gereken bir şey. Fakat bugün bile hala anlayamadığım ve anlayamayacağım tek konu şu "sehven" yapılan telefon numaraları yüklemesi. İşte bu tür çirkin operasyonlar,iftira kampanyaları,sahtekarlık ve dolandırıcılık girişimleri neticesinde pırıl pırıl bir ceza davası asrın kepazeliğine dönüşmüş ve milyonlarca vicdanda davanın kendisi rezil kepaze olup mahkum olmuştur. hadi anlatın bakalım inanan Müslümanlara (münafıklara değil) o telefona nasıl ve hangi amaçla o numaralar yüklendi. Sonuçta ilahi adeletin mahkemesi buradaki Hacivat-karagöz perdesine benzemez haaaa .
    Cevapla
  • sacit türk 10 yıl önce Şikayet Et
    Kör gözüne çomak misali. Adamlar resmen mahkemeyi doğrular hareket yapıyor. Bir askerin bir subayın alevi dedesi ile ne işi olur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı