Şırnak'ta linç gerginliği sürüyor

Şırnak'ta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.B. adlı kişiyi linç etmek isteyen vatandaşla polis arasında gerginlik sürüyor.

Şırnak'ta linç gerginliği sürüyor
Şırnak'ta linç gerginliği sürüyor
GİRİŞ 04.12.2006 20:30 GÜNCELLEME 04.12.2006 20:30

Şırnak'ta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.B. adlı kişiye bir grup vatandaş tedavi için getirildiği hastanede linç girişimi sonrasında oluşan gerginlik devam ediyor. Dağılmayan kalabalığı dağıtmak için polis havaya sık sık ateş ediyor.

Sabah saatlerinde cezaevindeki mahkumların saldırısına uğrayan tecavüz ve katil zanlısı A.B. hastane girişinde vatandaşlar tarafından da linç edilmek istenmişti. Şırnak'ta gerginlik devam ederken Kalabalık grup polise taş atarak şahsın verilmesini istiyor.

Hastanelerin bulduğu bölgede öfkeli kalabalığın beklediği gözlenirken, hastanelerde görevli kimsenin kalmadığı öğrenildi. Öte taraftan bir ambulansın yakılması girişiminde bulunduğu öğrenilen kalabalığın tekrar sakinleştirildiği bildirildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, 7'si çocuk 30 kişinin yaralandığı kaydedildi. Yaralıların tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.


İLGİLİ HABERLER


Yüzlerce kişi hastaneyi bastı


Şırnak'taki gerginlikte kan aktı


Şırnak'ta ölen vatandaş toprağa verildi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit