Şırnak'ta ölen vatandaş toprağa verildi

Şırnak'ta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.B'ye linç girişimi sırasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Söyler'in cenazesi toprağa verildi.

Şırnak'ta ölen vatandaş toprağa verildi
Şırnak'ta ölen vatandaş toprağa verildi
GİRİŞ 05.12.2006 06:54 GÜNCELLEME 05.12.2006 06:54

 İki kız çocuğunu öldürdüğü ve 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu gerekçesiyle 10 gün önce tutuklanan A.B'nin (21), Şırnak Devlet Hastanesine getirildiği sırada bir grup vatandaşın, linç girişimi için hastaneye zorla girmek istemesi üzerine çıkan olaylar sırasında yaralanan, kaldırıldığı hastanede yapılan tıbbi müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Hasan Söyler'in (25), cenazesi yakınları tarafından Şırnak Askeri Hastanesinden alındı. Gazipaşa Mezarlığı'na ambulansla getirilen cenaze, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi.


Cenaze törenine aralarında Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak'ın da bulunduğu yaklaşık 200 kişi katıldı. Grup defin işlemlerinden sonra sessizce dağıldı. İki kız çocuğunu öldürdüğü ve 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu gerekçesiyle 10 gün önce tutuklanan A.B'nin (21) sabah cezaevinde başka bir tutuklu tarafından sopayla dövülmesi üzerine tedavi için Şırnak Devlet Hastanesine getirildiği sırada bir grup vatandaşın, linç girişimi için hastaneye zorla girmek istemesi üzerine olaylar çıkmış ve 23 kişi yaralanmıştı.


(aa)


İLGİLİ HABERLER


Yüzlerce kişi hastaneyi bastı


Şırnak'ta linç gerginliği sürüyor


Şırnak'taki gerginlikte kan aktı


Sapığa linci önlemek için Şeyh yardımı


Şırnak'ta linç girişimi bilançosu ağır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'den korkunç haberler! İsrail gece boyu katliam yaptı!
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!