Sorgun'da şimdi de gözaltı isyanı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dün çıkan olayların ardından 12 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösteren bir grup vatandaş, E-88 karayolunu trafiğe kapattı.

Sorgun'da şimdi de gözaltı isyanı
Sorgun'da şimdi de gözaltı isyanı
GİRİŞ 21.05.2007 14:10 GÜNCELLEME 21.05.2007 14:10

Sorgun ilçesinde fuhuş olayına adı karıştığı savunulan bir kişinin Cumhuriyet Caddesi'nde vatandaşlara küfür ettiği iddiasıyla başlayan olayların ardından bugün de bir grup vatandaş, Eymir yolu mevkisinde toplanıp E-88 karayolunda eylem yaptılar.


Olaylarda Sorgunlu vatandaşların gözaltına alınmasına tepki gösteren grup, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekiplerinin dağılmaları yönündeki uyarılarına aldırış etmeyen eylemciler, İstiklal Marşı'nı söylediler. Gruptan bazılarının polise taş atmaları üzerine güvenlik güçleri kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.


Gruptakiler, daha sonra sokak aralarına kaçarak dağıldı. Yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol, kalabalığın dağılmasıyla açıldı. Sorgun ilçesinde dün gece fuhuş olayına adı karıştığı savunulan bir kişinin Cumhuriyet Caddesi'nde ilçe halkına küfür ettiği iddiasıyla başlayan olaylarda, biri 3 katlı toplam 5 ev ve bir otomobil yakılmış, av tüfeği ile ateş edilmesi sonucu 12 kişi hafif şekilde yaralanmış, olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alınmıştı


(aa)


İLGİLİ HABER


Sorgun bu gece ateşler içinde kaldı


Sorgun bu gece ateşler içinde kaldı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan dosyasında ikinci bir gizli tanık daha olduğu ortaya çıktı