Parmaktaki boya hemen nasıl çıkar

Seçimlerde mükerrer oy kullanımının önüne geçmek için boyanan parmaklar birçok seçmeni rahatsız eder. Yapacağınız küçük bir işlemle bunun önüne geçebilirsiniz..

Parmaktaki boya hemen nasıl çıkar
Parmaktaki boya hemen nasıl çıkar
GİRİŞ 21.10.2007 01:59 GÜNCELLEME 21.10.2007 01:59
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Hala halledilemeyen bir mevzu seçim zamanı parmaklara sürülen ve bir türlü çıkmayan boyalar. Her yıl hakkında onlarca yazı yazılan bir konu. “Yok milyonlarca YTL zarara giriyoruz, paracıklarımız Hindistan’a gidiyor, parmaklarımız günlerce boyalı kalıyor” filan. Ama hala çare bulunamadı. haber7


İşte etkili yöntemler:



* Etkili karışım formülü: Limon suyu, yarım çay kaşığı tuz ve 4-5 damla sirkeyle karıştırılıp 30 dakika bekletilecek. Ardından bir süre zeytinyağında bekletilmiş parmak, karışıma sokulduktan sonra yıkanacak!
* Kenan Evren formülü: Kenan Evren’in uyguladığı bu yöntemde seçime gitmeden önce parmağınıza vazalin ya da krem sürüyorsunuz. Parmağınız boyandıktan sonra yıkayınca ya da silince hemen çıkıyor.

* Aseton formülü: Seçimden hemen sonra asetonlu pamukla boyayı dikkatlice sildiğinizde başarı elde ediyorsunuz. haber7

* Kolonyalı mendil formülü: Seçimden çıkar çıkmaz boya kurumadan elinizi kolonlayı mendille sildiğinizde boya parmağınızdan çıkabiliyor.

YORUMLAR 35
  • mesut çakıroğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yok milyonlarca YTL zarara giriyoruz, paracıklarımız Hindistan’a gidiyor boyayı biz kendimiz üretiyoruz 1 2. parmağındaki o boya biyerinizemi batıyorki magazinleştiriyorsunuz nasılsa çıkacak yokmu başka boş işiniz
    Cevapla
  • ayşenur kaplan 16 yıl önce Şikayet Et
    suç.... Bu haber suç unsuru taşıyor, çünkü bu taktikleri kullanan biri hemen şu saatler içinde bile mükerrer oy kullnabilir, hatta bu taktiği başka seçimlerde de kullanabilir. Bu ne sorumsuzluktur anlamadım doğrusu. İnsanlara daha faydalı bilgiler öğretelim. Mükerrer oy kullanımı ciddi bir suçtur. Bence teşvik etmek te bir o kadar suçtur...
    Cevapla
  • zafer sahin 16 yıl önce Şikayet Et
    oyunuzu verdinizmi arkadaslar.
    Cevapla
  • Sadettin ÇİL 16 yıl önce Şikayet Et
    Telekom Grevi. Sn. Editor neden o haberi hemen kaldırdın. Halkımızın öğrenmesi için ayrıntılı yazı yazmıştım. Sizdemi sansür yapıyorsunuz. Lütfen haberi yine koyun ve halkımız ne kadar maaş aldığımızı öğrensin.
    Cevapla
  • Aslının Nesli 16 yıl önce Şikayet Et
    Vazelin. İşaret parmağıma vazelin sürdüm.Boyayı damlattıklarında hemen ovuşturmadım.Peçeteyi boyayı emmesi için hafifçe dokundurdum sonra geri kalan kısmı aldım. Hakkaten hiç iz kalmadı. Hadi bu damgadan kurtuldukta oy vermemiş damgası yemesek bari :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!