Yargıtay'dan flaş CHP açıklaması

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'nin Kanal Türk'e yaptığı ödemeyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada dava dosyasının Anayasa Mahkemesi'ne intikal ettirildiği kaydedildi.

Yargıtay'dan flaş CHP açıklaması
Yargıtay'dan flaş CHP açıklaması
GİRİŞ 22.04.2008 01:00 GÜNCELLEME 22.04.2008 01:00
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin Yaşam TV'ye ödeme yaptığı iddialarına ilişkin Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın başsavcılığa ilettiği yazı ve eklerinin, siyasal partinin mali denetimi kapsamında görüldüğünden Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na gönderildiğini bildirdi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın internet sitesinde yer alan konuya ilişkin basın bildirisinde, şunlar kaydedildi:

"21.04.2008 günü bazı yayın organlarında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ile Yaşam TV Yayın Hizmetleri A.Ş. arasında 2004 ve 2005 yıllarına ilişkin çeşitli ödemelerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Söz konusu konuya ilişkin Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na ilettiği yazı ve ekleri, 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanunu'nun hükümleri uyarınca siyasi partinin mali denetimi kapsamında görüldüğünden yetkili ve görevli Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na gönderilmiştir."

YORUMLAR 101
  • Yükselen Bozkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    Haydi. Haydi Haşim Kılıç Başkan, gerekeni yap!
    Cevapla
  • mimiga mimiga 16 yıl önce Şikayet Et
    Kapatılmasın ne kanal ne Ceeepe kapatılmasın . Kıyamam 22 Temmuz gecesi gibi Tuncaycım yine başını ellerinin arasına alıp nasıl bu duruma geldik diye kederlenirse ben dayanamam. Kendisine özel bir sempatim var. Hem ben günlerce yayınlanan mitingleri nerden izlicem. Uykudan önce bana kim masal anlatacak. Kapatılırsa da veda konuşması yapmasın lütfen. ikizler burcuyum ve oldukça duygusalım. Ağlamak istiyorum ama gözümün yaşı aksın istemiyorum \':( Biz kaç kişiydik Tuncaycım Kavlimiz böyle miydi Tuncaycım Moralim ağrıyor Tuncaycım
    Cevapla
  • veli başar 16 yıl önce Şikayet Et
    !!!. cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur
    Cevapla
  • kemal gürbüz 16 yıl önce Şikayet Et
    --. Şimdi çok merak ediyorum,acaba Chp\'yi kapatmaya cesaret edebilecekler mi?Ben pek ihtimal vermiyorum.Eğer Chp\'nin aleyhine bir karar çıkarsa,Chp\'liler bu kapatmanın laikliğe karşı yapıldığını savunacaklar.Çünkü başka birşeyden anlamadıkları için laikliğin arkasına saklanmaya çalışacaklar.Adamlar hala kendilerini tek partili dönemlerde sanıyorlar.
    Cevapla
  • ersoy ak 16 yıl önce Şikayet Et
    kapatilamaz!. usülsüzlük! yolsuzluk! yoksulluk! yalancilik! yalakacilik! LAIKLIGE karsi degil! LAIKLIGIN odagi odasi hic degil! buyüzden KA PA TI LA MAZ! evet kapatilamaz! bosuna kendinizi yormayin kasmayin! 9 chp linin gücü AKPartiyi kapatmaya yeter ancak! ama,inadina inad AKParti! yada PAK Parti! yola devaaaaaaam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
1 milyon TL altında 8 araç modeli kaldı!  İşte araçların listesi...