AK Parti'nin Hatay adayı belli oldu

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı açıkladı.

AK Parti'nin Hatay adayı belli oldu
AK Parti'nin Hatay adayı belli oldu
GİRİŞ 02.12.2013 13:26 GÜNCELLEME 02.12.2013 15:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın Adalet Bakanı Sadullah Ergin olacağını, Ergin'in çarşamba günü seçim startını vereceğini açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için partide adı ön planda olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın gerçekleşecek olan grup toplantısında adaylığı açıklanması beklenen Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in çarşamba günü kente geleceği belirtilirken, İl Başkanı Kimyeci, "Sayın Adalet Bakanımız Çarşamba günü saat 12.00'de Topboğazı Mevkii'nde, büyükşehir başkan adayı olarak karşılanıp, saat 13.00'de parti il binamızda seçim startını verip halkımızla bir araya gelecektir" dedi.

YORUMLAR 6
  • mustafa zeki 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadullah Bey super bakan. Onun beledıye baskanı olmasına uzuluyorum. Cok hayırlı hızmetler yapan bır bakandı . Hatay ıcın hayırlı olsun dıyelım artık ..
    Cevapla
  • yunus g 10 yıl önce Şikayet Et
    suriye - bakan. Suriye ile sınır olan ve şuan kampların bulunduğu bahtı kara illerimiz. buralarda kiralık ev bulmak imkansız. olan evlerde ateş pahası. iş bulmak imkansız çünkü Suriye liler yarı fiyatına çalışıyor.Genç Suriyeli kızlar evi parası olan TÜRKLER ile imam nikahıyla evlendiriliyor. Kimisi ilk karısını boşayıp suriyelileri alıyor.Asayiş in durumunu ,trafiğin durumunu söylemeye gerek yok. Gaziantep tep , Kilis ten,Hatay dan,Şanlıurfa dan Bahsediyorum.Buralarda sarsılan imajı bakan belediye başkanlarıyla kurtarma çabaları olarak görüyorum fotoğrafı.
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    hatayda durum kritik galiba. suriye meselesindeki hükümetin tutumu hatayda oy kaybettirdi..ağır bir aday göstermelerinden belli oluyor..
    Cevapla
  • ZOR ALİ 10 yıl önce Şikayet Et
    KAHRAMANMARAŞ'A HARAM HELAL OLSUN GAZİANTEP' E HATAY 'A. şöyle bakıyorum bakanlar veriliyor büyükşehir belediyelerine demekki iyi çalışıyorlar teşkilat olarak helal olsun bizm memleketimize il başkanını laik görüyorlar demekki ki kahramanmaraş'a hiçmi kimse yoktu bu memlekette 10 yıl geçirdik şimdiki başkanla iyisiyle kötüsüyle daha üstün birini vermeyecektiniz niye değiştirdiniz bir tercübe yok bir çalışma yok çünkü bu memlekete bişey yapılması haram heralde çok iyi bir ak partili olarak benden bu seçimde oy beklemeyin biz bunları hak edecek şeyler yapmadık bu parti için bu isim kötü olamabilir ama büyükşehir için ideal bi isim değil marka bi isim değil hakkımızda hayırlısı artık daha nerelere hangi bakan verecek sayın başbakan bekleyelim görelim artık kahramanmaraşlılar anlıyorki bu parti bize önem vermiyor çünkü bu memlekete bişey yapmak haram.. saygılarımla
    Cevapla
  • Şahin A. 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir 5 sene daha. Hadi bakalım bir beş sene de burdan devam. Allah sonumuzu hayır etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan son dakika Reisi açıklaması! Kızılay Başkanı yeni gelişmeyi duyurdu
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması