Kaza yapan araç iş yerine girerek durabildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çarpışan araçlardan biri iş yerine girerek durabildi.

GİRİŞ 22.08.2012 14:08 GÜNCELLEME 22.08.2012 15:13

Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza, sabah saat 09.00'da Hatip Caddesi'nde meydana geldi. Engin Karal idaresindeki 34 JE 3006 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola çıkan Muhammet Acar yönetimindeki 67 LE 546 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrasında direksiyon hâkimiyetini kaybeden Engin Karal'ın kullandığı otomobil, yoldan çıkarak kaldırımdaki ağacı devirdikten sonra bilgisayar dükkânına girdi.

Kazada, Engin Karal'ın kullandığı otomobilin arka koltuğunda oturan Zehra ve Zeynep Durak yaralandı. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrasında şokta olan araç sürücülerinden Muhammet Acar, kazanın bir anda olduğunu, karşı yönden gelen aracı, park halindeki başka bir araç nedeniyle göremediğini söyledi.

İş yerine giren otomobil, çekici ile olay yerinden kaldırıldıktan sonra iş yeri sahibi Tuncay Eroğlu, kazanın güvenlik kamera görüntülerini açtı. Kazada, her iki aracın da süratli  olduğu görülürken, kazazedelerden Muhammet Acar görüntüleri dikkatlice inceledi. Eroğlu, kazanın meydana gelmesinin ardından dükkânında hasar oluştuğunu, yaptırdıktan sonra işine devam edeceğini söyledi.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza anını kaydeden güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tali yoldan çıkan otomobille çarpışan diğer aracın, kontrolden çıkarak ağacı devirdiği ve iş yerine girdiği görülüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB açıkladı: İran, Türkiye'den talep etti! Akıncı İHA görevlendirildi
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması