PKK'lılar Alman polisi eşliğinde yürüyüş yaptı

Terör örgütü PKK yandaşlarına her türlü desteğini esirgemeyen Almanya'da polis, yürüyüş yapan terör sempatizanlarına eşlik etti.

GİRİŞ 01.09.2016 12:40 GÜNCELLEME 01.09.2016 16:29
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Haber7-Özel

Almanya 'terörle mücadele' sınavını bir kez daha kaybetti. Daha önce PKK'lıların teröristbaşı Öcalan posterleriyle stant açmasına izin veren, propaganda yapmasına müsaade eden Alman hükümeti, bir skandala daha imza attı.

ERDOĞAN'A RET, TERÖR ÖRGÜTÜNE İZİN

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Köln'deki Türklerin gerçekleştirdiği darbe karşıtı gösterilerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle konuşma yapmasına izin vermeyen Almanya, Duisburg kentinde bebek katili terör örgütü PKK yandaşlarının yürüyüş yapmasına izin verdiği yetmiyormuş gibi, terör yandaşlarını savunmak için polislerini görevlendirdi.

ALMANYA SOKAKLARINDA TERÖRİSTBAŞI LEHİNE SLOGANLAR

Türklerin de yoğun olarak yaşadığı Duisburg kentinde ellerine PKK paçavralarını alan grup, 'Yaşasın Apo' sloganlarıyla yürüyüş yaptı. Türkiye aleyhine sloganların atıldığı yürüyüşe onlarca Alman polisi yaya ve araçlarıyla eskortluk etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 158
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bizde made in germany yazan seylerden uzaklasacagiz. Kendi kaliteli mallarimizi kendimiz yapacagiz ve Made in Turkiye mallarina rabet edecegiz. Az kalite farki varsa onuda dert etmiyecegiz kendi yerli ureticimizi destekliyecegiz. Tabi bunlari soylerken kolay, yapmayi o kadar kolay degil. Ama dunya uzerinde kolay bir tek is soyleyin.
    Cevapla
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Ancakpolis eşliğinde zoraki korkaķlarrr..
    Cevapla
  • sivasli 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanin da sonu. Yaklasiyor. Anlasildi
    Cevapla
  • BÜLENT DUMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    allahım o teröristlere izin verenlere musallat et
    Cevapla
  • Macit 7 yıl önce Şikayet Et
    lafla olmaz tepki , Alman arabalarını niye kullanıyorsun madem , beyaz eşyalarını niye alıyorsun , ve daha niceleri , kendi yaşamdaki şeylerden feragat etmeye gelince ortada bi şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Özel hastanede yenidoğan vurgunu