Ukrayna'dan çok konuşulacak talep! Türkiye'den bunu isteyeceğiz

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim Putin'in Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'ni tanıması sonrasında zirveye çıktı. Ukrayna'dan Türkiye'ye sürpriz çağrı geldi.

GİRİŞ 23.02.2022 22:55 GÜNCELLEME 23.02.2022 23:13
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

Rusya ile yaşadıkları gerilim devam eden Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasil Bodnar'dan Türkiye ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi.
 

Putin'in 8 yıllık 'dolar' planı ortaya çıktı! Plan tuttu, Ukrayna'ya harekat başladı...Putin'in 8 yıllık 'dolar' planı ortaya çıktı! Plan tuttu, Ukrayna'ya harekat başladı...


"BOĞAZLARI KAPATMALARINI İSTEYECEĞİZ"

Bodnar, Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışması halinde Türkiye'den İstanbul ve Çanakkale Boğazı'nı Rus gemilerine kapatmasını isteyeceklerini söyledi. Bodnar, Karadeniz'de sınırları yakınında konuşlu bulunan Rus savaş gemilerini tehdit olarak gördüklerini belirtti.



'TÜRKİYE'DEN BUNU DÜŞÜNMELERİNİ İSTEYECEĞİZ'

Bodnar "İnanıyoruz ki geniş çaplı askeri işgal ya da Ukrayna'ya karşı askeri faaliyetlerin başlaması halinde, savaşın fiili olmaktan çıkıp hukuki hale gelmesi durumunda, Türk hükümetinden Karadeniz'e açılan Boğazları saldırgan ülkeye kapatma imkanını düşünmelerini isteyeceğiz" dedi.

 

YORUMLAR 220
  • Zonguldakli 2 yıl önce Şikayet Et
    Her savaş ciktiginda neden Türkiye'ye sesleniyor bu dingiller??????yiyin birbirinizi bizemi soruyorsunuz savaş açarken ilaç biter Türkiye yardım birşey olur Cumhurbaşkanı cagrmalar siz neyin kafasindasiniz ???????????amacınız bizim birligimizi bozmak ama yemezler hadiii hadii!!!!
    Cevapla
  • Zonguldakli 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsallh ortadaki oyunu başkanımız anlar amaç Türkiye'yi savaşa surekleyip bizi disarya düşman etmek kendileri aradan çekilecek yemezler nekadr akıllı bir adammisin sen ya gerçi adam demiyeyim valla sennn oyunlarına kanmaz bu millet hadiiii bak isine !!!!
    Cevapla
  • Zonguldakli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların amacı Türkiye'yi iyice karistrmak savaş açarken bizemi danistiniz kasiniyorsunuz olaysız savaşsız kavgasız uyuyamiyorsuz Türkiye'yi savaşa nasıl çeksek ne yapsak bnlari düşünüyorsunuz skntidan ne yapacağınızı sasrdiniz uzak durun ulkemiZden uzak durun vatanımızda bizlerden bine ne ne gelirse sizden geldi başımızı eflasyon aldı başını gidio o pis sesinizi kışın Türkiye demekden vazgeçin!!!
    Cevapla
  • Fera merz 2 yıl önce Şikayet Et
    Arabulucu olmak şart
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aga türkler vatanımız için ölürüz Müslümanlık için ölürüz şerefimiz ve ayağımız için ölürüz ama bizimle dalga geçen yabancı ülkeler için asla!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu