Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım

Hamas, Katar ve Mısır'a, İsrail işgali altındaki Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi. Gelen son dakika haberine göre, İsrail Savaş Kabinesi Refah’ta saldırılara devam kararı aldı.

Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım
Hamas, ateşkes teklifini kabul etti! İşgalci İsrail'den skandal adım
GİRİŞ 06.05.2024 21:02 GÜNCELLEME 06.05.2024 22:42
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Hamas'ın internet sayfasından yaptığı yazılı açıklamaya göre, Heniyye, Katar ve Mısır'a Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşması için sundukları önerileri kabul ettiğini iletti.

Açıklamada, Heniyye'nin Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil ile telefon görüşmesi yaptığını ve kendilerine ateşkes anlaşması ile ilgili sundukları önerileri Hamas Hareketi'nin onayladığını duyurdu.

Açıklamada, sunulan teklif ve önerilerin içeriği hakkında bilgi paylaşılmadı.

İSRAİL’DEN ATEŞKES AÇIKLAMASI!

İsrail Devlet Televizyonu KAN’a konuşan İsrailli bir yetkili, Hamas’ın Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onaylamasına dair açıklamada bulundu. Habere göre, İsrailli yetkili, Hamas'ın duyurusunun ayrıntılarını beklediklerini ve “Hamas’ın cevabını inceleyeceklerini” kaydetti.

İsrailli yetkili ayrıca, “Hamas'ın neyi kabul ettiğini ve neyi kabul etmediğini anlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

SİYONİSTLER SALDIRILARA DEVAM EDECEĞİNİ DUYURDU

Hamas’ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurmasının ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı aldı.

HENİYYE'NİN ATEŞKES AÇIKLAMASI

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını duyurmuştu.

Hamas'ın internet sayfasından yaptığı yazılı açıklamada, Heniyye'nin, Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Mısır İstihbarat Başkanı Abbas Kamil ile telefon görüşmesi yaptığını ve kendilerine ateşkes anlaşması ile ilgili sundukları önerileri Hamas Hareketi'nin onayladığını duyurmuştu.

Açıklamada, sunulan teklif ve önerilerin içeriği hakkında bilgi paylaşılmamıştı.

 

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 89
  • ZEKERİYA 1 hafta önce Şikayet Et
    Binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi ve sakat bırakıldı ve yerinden yurdundan edildi Bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Kafir iblis Amerika yıkılmadan dünyada hiç bir savaş durmamalı. Bu kadar zülüm gözyaşı ve kanın bedeli ödetilmeden Savaşlar durmamalı. Gerekirse tüm dünya yansın.
    Cevapla
  • Das 1 hafta önce Şikayet Et
    Abd ateskes istemedigi sürece ne Ukraine de nede filistinde ateskes saglanamaz hamas iran misir katarin ne dedigi önemli degil abd nin ne dedigi önemli abd ile ateskes icin görüsülmeli
    Cevapla
  • Ordulu 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kâfirler yalancilar. Gram güvenilmez. Sizi sadece aldatirlar. Son zaman da Ateist Türkleri bile saflarına çekiyorlar. Bu hainler derhal tutuklanması lazım. Küfür tek millet dir !
    Cevapla
  • Hilal 1 hafta önce Şikayet Et
    Hicbirlikte hareket edemeyeceksiniz islam alemi. Hep birlikte ayni anda israilin tum askeri kuvvetlerine saldirip yok edin abd karsi cikarsa onuda burada gomeriz yerin dibine islam alemine karsi cikmak isterse zaten savasmaya kalkacak, abd yi yok etmek isteyenler aninda yokeder abd yi. Kilini bile kipirdatamaz abd ,ve avrupa.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    İslam alemi diye bir toplum yok. Hepsinin kendi mezhebi tarikatı ve farklı dini inançları var. Dolayısıyla müslümanlar dini kendi aralarında fırka, hizip, sınıflara ayırdılar önceki ümmetler gibi ve her sınıf kendi elindeki ile övünüp durur.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Petrol zengini Araplar, refaha dolara Amerika ya biat etmişler. Bunlar Amerikadan izin almadan mutfakta su bile içemezler.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu savaş biter ne Zaman ki KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ YETER DERSE HEMEN BİTER NE İTRAİL NE ABD SES ÇIKARAMAZ TUM DÜNYA BİRŞEY DİYEMEZ KİMSE TÜRKİYE'Yİ KARŞISINA ALAMAZ
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyedeki millet patates fiyatı yükselsin veya genç yaşta emekli olamasın oy dahi vermiyorlar. Dolayısıyla Filistin için ise küçük bir kesim hariç hiç kimse kılını kıpırdatmaz
    Cevapla
  • arife tarif 1 hafta önce Şikayet Et
    tam tersi hepsi birden birleşip türkiyeye savaş açarlar bu kefereleri düşmanı hafife alma heryerden kuşattılar zaten önümüzde çetin bir savaş var boşuna böbürlenme istenilen güce sahip değilsin şuan
    Cevapla
  • Fazli 1 hafta önce Şikayet Et
    Niye yeter demiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!