Kars'tan kötü haber geldi!

Babasına yemek götürmek için önceki gün evden çıkıp sır olan küçük M.A. için Kars'ta polis ve mahalle halkı seferber oldu. Ama dün akşam korkulan haber geldi. Küçüğün cansız bedeni, kente 5 kilometre uzaklıktaki çöplükte bulundu.

GİRİŞ 07.04.2014 18:36 GÜNCELLEME 08.04.2014 06:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kars'ta ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki M.A., önceki gün saat 12.00 sıralarında, babasına yemek götürmek için, evlerinden yola çıktı. Baba Y. A. (38), oğlu bir türlü gelmeyince evi aradı. Eşiyle konuşunca çocuğunun kaybolduğunu anlayan baba, yakınlarıyla önce çevrede arama yaptı. Bir sonuç alamayan aile durumu polise bildirdi.

MOBESE'DE BİR ADAM

Çevredeki MOBESE ve diğer işyerlerinin güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen polis, saat 14.00 sıralarında, M.A.'nın görüntüsüne ulaştı. Görüntülerde, 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı görülen küçüğün kaçırıldığı üzerinde yoğunlaşan polis, aramalarını sürdürdü.

Ancak korkulan haber dün akşam saatlerinde geldi. Kars kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü'nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedenin 9 yaşındaki M.A.'ya ait olduğu belirlendi. Polisin aramasıyla olay yerine gelen yakınları, küçük çocuğu teşhis edip gözyaşına boğuldu. Küçük çocuğun kıyafetleri ise tabyanın dışında bulundu. Cesedin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • betül uyanık 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan yaşamamalı!. Nasıl bir insan psikolojisine sahip insan böyle bişey yapar. İnancı olmayan insandan herşey beklenir.İnşallah bunu yapan kişi aynı şekilde can verir. Allah hepimizin çoluk çocuğunu böyle zalim psikopat sapıklardan korusun
    Cevapla
  • Aslan GÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    CANAVARLAŞAN TOPLUM. özgür toplum, çağdaş toplum, bireyselleşen toplum vb. sonuç böyle olur.... inançsız, kitapsız, ilkesiz, ahlaksız, peygambersiz ve ALLAH'tan korkmayan nesiller yetiştirildikçe bu tür olaylar ARTARAK devam edecektir. herkes aklını başına alsın.... Tabii HÜKÜMET'te....
    Cevapla
  • Mustafa Sert 10 yıl önce Şikayet Et
    Neredesiniz eyyyyy ........ Hayvan hakları savunucuları,eyy çevreciler, eyyy geziciler, eyyy berke'ciler, eyyy ........
    Cevapla
  • Harun Gulen 10 yıl önce Şikayet Et
    :(:(:(:(:(. Noluyor yaa:(:( insan insandir ama ozellikle cocuklarin bu sekilde olmeleri , diyecek soz bulamiyorum . Rabbim ailesine sabir versin.
    Cevapla
  • Cem4l Erk4n 4R 10 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumun dini, dili, ırkı olmaz.... Rabbim mekânını cennet eylesin Rabbim ailesine sabırlar ihsân eylesin. Yalancı çevreciler, sahtekâr vatanseverler seni hiç görmedi. Çünkü kendilerine siyasi malzeme olmayacak kadar uzak bir yerdeydin ve biz bu vesileyle onların her zaman dile getirdiğimiz sahte yüzlerini tekrar gördük. Bir DHKP-C'li terörist kadar gündemde tutulmadın, bir vatanhaini kadar konu edilmedin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!