Özgecan'ın katillerinin ilk savunması

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katil zanlılarının tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Özgecan'ın katillerinin ilk savunması
Özgecan'ın katillerinin ilk savunması
GİRİŞ 18.03.2015 11:58 GÜNCELLEME 18.03.2015 17:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

 Cinayet zanlısı Ahmet Suphi Altındöken 'Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir' ifadesinde bulundu. Babası ise suçsuz olduğunu savundu!

''Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklanan Ahmet Suphi Altgındöken, Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe’nin tutukluluk halinin devamı için soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Tarsus Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu.

Mahkemece ilgili talep, Adana’daki cezaevinde kalan Ahmet Suphi Altındöken Gaziantep’deki cezaevinde bulunan baba Necmettin Altgındöken ile Osmaniye’deki cezaevinde kalan Fatih Gökçe’ye Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) kanalıyla okundu.

Savunmaları istenen cinayet zanlısı Ahmet Suphi Altındöken, "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" derken, Fatih Gökçe ise "Adalet yerini bulsun" diye konuştu.

Suçu olmadığını iddia eden baba Necmettin Altındöken ise "Benim hiçbir suçum yok. Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi.

Zanlıların dinlenmesinin ardından geçmişte verdikleri ifadelerde, delillerde ve adli tıp kurumu raporlarında kuvvetli suç şüphesinin anlaşılması ile suçun "katalog suçlardan" oluşu, suç nedeniyle toplumda oluşan infial ile tutuklama sebeplerinde bir değişiklik olmaması nedeniyle zanlıların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

AA

YORUMLAR 13
  • elif adanalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allaha hesap vereceksiniz daha elin namusuna göz koymak değil.
    Cevapla
  • nuri can 9 yıl önce Şikayet Et
    hiçbirisi 15 yıl yatmayacak söyleyim
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 9 yıl önce Şikayet Et
    burdan o katillere yazıyorum bu alacağınız ceza ceza değil ödüldür sizin için.rabbim mahşerde soracak neden öldürdünüz ne diyeksin her şeye gücü yeten rabbimden bahsediyorum..allah size merhmet etmesin
    Cevapla
  • infial mi 9 yıl önce Şikayet Et
    toplumda infiale yol açmamış olsa nasıl olacaktı anlamadım
    Cevapla
  • kesin 9 yıl önce Şikayet Et
    kör testere ile adım adım kesecen bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere özel çalışma! Yeni destek ve indirimler...Bakan Işıkhan açıkladı
Bölgede yürek sızlatan son dakika gelişmesi! Filistin hükümeti duyurdu: Kabus geri döndü