Sahte müftü eşi CHP'li kadın ifade verdi

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın, gerçek kimliği ortaya çıkınca savcının talimatıyla polise ifade verdi.

GİRİŞ 20.06.2013 17:04 GÜNCELLEME 20.06.2013 17:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın, gerçek kimliği ortaya çıkınca savcının talimatıyla polise ifade verdi. Gezi eylemlerine katıldığını belirterek sahte başörtüsüyle sanal açıklamalar yapan CHP Burhaniye eski ilçe başkanı Faruk Cenal'ın eşi bar işletmecisi Gül Taşlı Cenal, CHP'de aktif görevi olmadığını belirterek, görüntülerin şaka için çekildiğini söyledi.

Eşiyle bar işletmeciliği yaptığı öğrenilen Gül Taşlı Cenal, saat: 11:00 sıralarında CHP Burhaniye eski İlçe Başkanı eşi Faruk Cenal ile birlikte emniyete ifade vermeye geldi. Gül Taşlı Cenal, daha sonra Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçip adliyeye getirildi.

Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Cenal, daha sonra açıklama yapacağını bildirdi. Cenal, CHP'den ihraç talebiyle ilgili ise, CHP'de aktif bir görevinin bulunmadığını kaydetti.

MEĞER ŞAKA AMAÇLI YAPILMIŞ

Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen CHP Gençlik Kolları eski Başkanı İsmail Öztürk , olay videonun aile arasında çekildiğini belirterek, "10 yaşlarındaki yeğeni tarafından çekilmiş bir görüntü. Kendisinden habersiz bir şekilde sosyal medyada paylaşılmış. Ancak farkına varılınca hemen kaldırıldı. Çocukların yaptığı bir olay. Tamamen şaka amacıyla yapılmış" diye konuştu.

Bilindiği üzere, başörtüsü ile kamera karşısına çıkan ve kendisini müftünün eşi olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal, hem Başbakan Erdoğan'ı hem de ona sevgi gösterisinde bulunan yaşlı teyzeyi ağza alınmayacak sözlerle eleştiriyordu. Cenal'ın videosu ise sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından tıklanıp paylaşılmıştı.

Öte yandan Gül Taşlı Cenal'ın savcının talimatıyla polis tarafından ifadesinin alındığı, başka bir konudan dolayı adliyeye sevk edildiği ve serbest bırakıldığı kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • ndrshn 10 yıl önce Şikayet Et
    gözlük. sanki emniyete kaynak yapmaya gidiyor, o nasıl bir gözlüktür :D
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    özür. özrü kabahatından buyuk yanı şaka için islamla alay etmiş
    Cevapla
  • NUSRET GUCLUDAL 10 yıl önce Şikayet Et
    SOZUM BILMEYENLERE. surıye ırak afganıstanda allah u akbar dıyerek ınsanların baslarını kesenler bız bılıyoruz kı onlar musluman degıl bu bayanın yaptıkları bır musluman bayanın yapamacaklarını yaptı yapıyor hepımız bılıyoruz desıfre olsada olmasada musluman olan halkımız bılıyor
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara çok ağır cezalar verilmeli?..... ...yalan iftira fitne sahipleri muhakkak fişlenmeliki halk bunları tanısın!!!!...
    Cevapla
  • guven bilici 10 yıl önce Şikayet Et
    Savcının yerinde olsam... 10 yaşındaki yeğenini çağırırım ve herhangi bir videoyu internette paylaşmasını isterim.Bakalım becerebiliyor mu? bu kadın yalan söylemeye alışık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok