Türk pilot: Oğluna adımı verecek

Lübnan'da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan Türk pilotlar Murat Akpınar, kendisini kaçıran kişinin oğluna 'Murat' adını vereceğini söyledi.

GİRİŞ 20.10.2013 00:45 GÜNCELLEME 20.10.2013 03:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karşılamanın hemen ardından konuşan ve duygularını paylaşan pilot Murat Akpınar, "İlk bir hafta uçakların sesini duyuyorduk. Nerede olduğumuzu anlamaya çalışıyorduk. Lübnan'nın güneyinde mi yoksa kuzeyinde mi diye. Namaz kıldık. Bizim oradan kaçmamız gibi birşey imkansızdı. Bunu transferler esnasında gördük. 71 gün boyunca onlarla iyi geçindik. Onların hayalinde iyi bir iki pilot kaldı" diye konuştu. 

OĞLUNUN ADINI MURAT KOYACAK

Etkileyici bir bilgiyi paylaşan Akpınar, "Oradakilerinden biri çocuğunun adını Murat koyacak. Ayrıca belki de kaldığımız yerin girişine heykellerimizi dikecekler. Biz onlara çok şey ifade ettik. Türk insanını çok iyi temsil ettik. Bize herhangi bir şekilde kötü muamele yapılmadı. Bunu kesin bir ifade ile söylüyorum. Darbe veya şiddet yoktuk. Zaten öyle birşey olsaydı bugün buraya gelmezdik. Herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başbakanımızı teşekkür ediyorum. Bizi Türkiye'nin yalnız bırakmayacağını biliyoruduk" dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlere mi ulaşmak istediniz. Türkiye, Teröristlere giden yoldur. Artık dünya bunu böyle algılıyor. bu olayı başarı gibi algılayanlara hayretle bakıyorum.
    Cevapla
  • Mustafa Ali Erdel 10 yıl önce Şikayet Et
    Çapulcular utansın. İki aydır dillerine dolamışlardı. Utansınlar şimdi gezizekalılar.
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah müslümanlar arasında böyle şeyler bir daha vuku bulmaz.. Ama gördüğünüz gibi, aslında Müslüman halkların insanları birbirini gerçek duygularla seviyor, koruyor ve Allah ile olan bağlarının onları birbirine bağladığını hissediyor. Aramıza bilinçli ve planlı örülen duvarlar ve yapılan tahrikler olmasa, Şiiymiş, Sünniymiş, aleviymiş, Türkmüş, Arapmış, Kürtmüş, Farsmiş vs. hiç kimsenin umurunda olmazdı. Araştırın, göreceksinizki yurtdışında saydığım ve diğer bütün Müslüman milletler aralarındaki farklılıkları hiç takmadan, karıştırmadan, önemsemeden çok güçlü arkadaşlıklar kuruyorlar aralarında. Ama birileri bizim birbirimiz ile mutlaka çatışmasını isteyenler var, bunlar içimzdede olabiliyor, dışımızda zaten var. Ama inşallah bu döngüyü kıracağız, son dıktatörleri tarihin çöplüğüne attıktan sonra İslam birliğini kuracağız ve Dünyaya gerçek birlik ve kardeşlik nasıl olur göstereceğiz. Tabiki bizi rahatımıza bırakmasalarda.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin dış politikada büyük başarısı !. Aksini söyleyenler halt etmiş, Türkiyem en doğru yolda ilerliyor ve gerilerde kalmışlığı telafi ediyor !
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı