Kaçırılan pilot Murat Ağca'dan ilk açıklama

Lübnan'da kaçırılan THY pilotlarından Murat Ağca basın mensuplarına sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.

Kaçırılan pilot Murat Ağca'dan ilk açıklama
Kaçırılan pilot Murat Ağca'dan ilk açıklama
GİRİŞ 20.10.2013 01:12 GÜNCELLEME 20.10.2013 01:12

Ağca, o süreçte yaşadıklarını anlattı. Başbakan Erdoğan'a da teşekkür eden Ağca, kızını ve oğlunu çok özlediğini söylerken gözyaşları içinde kaldı.

30 GÜN GÜNEŞ YÜZÜ GÖRMEDİK

30 gün güneş yüzü görmediklerini söyleyen pilot Ağca, "Türk vatandaşına yakışır şekilde orada durduk. Şu anda da aynı şekilde burada duruyoruz. Kötü bir muamele görmedik. İlk 25 günümüz kötü geçti. Ama herhangi bir şekilde kötü muamele, şiddet görmedik. Ancak ilk 30 gün güneş yüzü görmedik. Şimdi çok mutluyuz. Bunlar daha sonraki konular. Şimdi mutluluğumuzu yaşamak istiyoruz. Başbakanımıza çok teşekkür ettik. Kendisi konuyla çok yakından ilgilendi, çok destek oldu. Bir kelimesi bile oradaki herkesi ayaklandırıyordu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Bizi kavuşturduğu için. Kızımı çok özledim, oğlumu çok özledim" diye konuştu. 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Murat ağcadan sonra konuşan pilotumuz Murat Akpınar ise, "Burada olduğumuz ve ailelerimize kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Bizi karşılayan ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok
Aylar önce evlendiği kocasının evini yaktı! Dumanlar tüterken merdivende oturup izledi