İSU'dan yaz temizliği

 Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyonla yağmursuyu kollektör hattının periyodik olarak bakımlarını yaptığını bildirdi.

İSU'dan yaz temizliği
İSU'dan yaz temizliği
GİRİŞ 18.08.2015 15:04 GÜNCELLEME 18.08.2015 15:04

İSU'dan yapılan yazılı açıklamada, İçme suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ile İzmit Şube Müdürlüğü ekiplerinin, İzmit Bulvarı bölgesindeki kanalizasyon ve yağmursuyu kollektör hatları ile ızgaraların temizliklerinin yapıldığını belirtti.

İl genelinde 5077 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ile 348 kilometre uzunluğunda yağmursuyu kollektör hattının bakımlarının yapıldığı anlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

 "Son teknoloji ürünü kanal görüntüleme araç ve robotlarıyla kanal ve yağmursuyu kollektör hat ve rögarlara müdahale ediliyor. Ardından kanal temizleme  araçları tarafından hat ve rögarların içleri yüksek basınçlı su ile temizlendikten sonra malzemeler vakumlanarak temizleniyor. Izgaralar da yağmur suları ile birlikte içine giren malzemeler vakum araçlarıyla  temizlenerek düzenli akışları sağlanıyor. 3 gün sürecek çalışmalarda temizlenen bölgeler, ayrıca yıkama araçları ile yıkanarak dezenfekte ediliyor."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok