Koza İpek'te ikinci arama

Fetullahçı Terör Örgütü'ne finansal destek sağlayan Koza-İpek grubunun Ankara binasında ikinci kez arama yapılıyor.

Koza İpek'te ikinci arama
Koza İpek'te ikinci arama
GİRİŞ 09.09.2015 11:11 GÜNCELLEME 09.09.2015 11:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü'ne mali destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Koza İpek Holding'in Yenimahalle'deki merkez binasında arama yapıyor.

Aramanın, soruşturmayı derinleştiren Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yeni belgeler istemesi üzerine gerçekleştirildiği, herhangi bir gözaltı kararının bulunmadığı bildirildi.

YORUMLAR 5
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok bu sahtekerler Terorist diyeiyen ne annami olduu millet annadi kii Taşorunu yaptiglar ortada durma YoK bu sahekerler gisinlar Amayadi b tawursergilesi eeb Gastelikde cikar we terorist olurlar zate tarihdebei kiin cuntali Sahtekeri olduu Millet uyandi helle hele iŞu kendini Halk olara taitan bir Kürt ürk patayi olamaz gösderdi secimden sora cikdi demiralimiyon catla e konušduu bir araya getirdinmi millet buu annamaza Allahi onarida gözlerini köretsin bu sajteker Pkkya birolalaAllahi olara bir pila hazırbeklemekde sabir saduylu dawranali
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    arayın...didik didik arayın...in büyük ihtimalle burası...burası mali in...hainlerin şu güzel ülkemize yaptıkları hainlikler yanlarına kalmasın...Allah CC. onları Kahhar ismiyle kahreylesin...bu fetönün yüzde yetmişi münafıktır...islamiyetle alakaları yoktur...önceden müslümanlıkla yola çıkanlar münafıklıkla devam etmektedir...
    Cevapla
  • mehmet ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bu polislerin yerine olmak vardı şimdi..arkadan önden roket gelecekmiş, kurşun gelecemiş korkusu olmadan rahat rahat operasyon..üzerine birde çay ikram ettilermi tamam...hey allahım ya..
    Cevapla
  • ergenekon 8 yıl önce Şikayet Et
    mazlumu getirin bana.
    Cevapla
  • ali riza 8 yıl önce Şikayet Et
    2ayda100 fazla şehit daha bunların konuşacak yüzü varya edep ya hu derler adama
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin kaza geçirmesi bizleri derinden üzdü
RAMS Park'ta ortalık böyle karıştı! Mert Hakan...