Sınır kapılarında 219 FETÖ'cü yakalandı

Bakan Bülent Tüfekçi FETÖ operasyonları sonrasında sınır kapılarından 219 FETÖ mensubunun kaçmasını engellediklerini söyledi.

Sınır kapılarında 219 FETÖ'cü yakalandı
Sınır kapılarında 219 FETÖ'cü yakalandı
GİRİŞ 11.08.2016 10:08 GÜNCELLEME 11.08.2016 10:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, FETÖ operasyonları sonrasında gümrük kapılarında alınan güvenlik önlemleri ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Tüfekçi 15 Temmuz daebe girişimi sonrasında FETÖ mensuplarının yurt dışına kaçmamaları için havalimanları ve sınır kapılarında güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkartıldığını söyledi.

HABUR'DA 89 KAPIKULE'DE 130

Bakan Tüfekçi, alınan önlemler ile FETÖ mensubu pek çok sayıda bürokrat, iş adamı ve askerin yurt dışına çıkmasını engellediklerini aktarırken, FETÖ'cülerin yurt dışına kaçmak için özellikle Atatürk Havalimanı'nı kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Bakan Tüfekçi şimdiye kadar Habur'dan 89, Kapıkule'den ise 130'a yakın FETÖ üyesinin kaçmasını engellediklerini aktardı.

YORUMLAR 18
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    gürcistana batuma türkiyeden çok fetöcü kaçtı ve kaçmaya devam ediyor neden batum sınır kapısı kontrol edilmiyor??? bilhassa samsundan çok fetöcü batuma kaçtı ve hala kaçıyor mit uyuyormu???? kaçan hainleri neden batumdan getirmiyor bu ne gevşeklik....türkiyede toplam 73.000 abla var samsuna 900 tane düşer 1 tane bile abla yakalandığını duymadık fetö hala bunlarla faaliyetini yürütüyor hatta bunlar başvurup devlet memuru olursa şaşmamak lazım bunların sürekli değiştirdikleri gizli evleri var Allah aşkına Mit bu ülkede ne iş yapar????
    Cevapla
  • zühtü 7 yıl önce Şikayet Et
    nereye kaçıyormuş bu hainler ya? daha karpuz kesecektik.
    Cevapla
  • Abdu 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz sabaha kadar ankaranin darbecilerden temizlendigi kacak gozuken askerlerin o gece yok edildigi brlirtiliyor
    Cevapla
  • vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün fetö terorist leri idam edelimki butün dunyaya kapak olsun
    Cevapla
  • aslı 7 yıl önce Şikayet Et
    suçları sabit olmadan nasıl terörist diyorsunuz. içimiz de darbeyi devirecek kadar iman gücü varken gözlerimizi karartacak kadar kötülük de var maalesef.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Her türlü hainliği yap deşifre olunca da tabanlara kuvvet.İşte bunların mertliği bu kadar.Kaçın kaçın da Allahtan kaçabilecek misiniz?Zira her iki dünyada da yolu şeytanın yolu olanın akibeti net.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li İBB, kurul kararını yok saydı: Cemevine ‘hassasiyet’, tarihi camiye ‘ret’
Milli İstihbarat Akademisi başvuruları haziran ayında başlıyor