Otomobili yakıp sahibini gömdüler

Tuzla'ya bağlı Akfırat Beldesi'nde yakılmış olarak bulunan otomobilin sahibinin öldürülerek cesedinin ormana gömüldüğü ortaya çıkarıldı.

Otomobili yakıp sahibini gömdüler
Otomobili yakıp sahibini gömdüler
GİRİŞ 16.02.2007 21:08 GÜNCELLEME 16.02.2007 21:08

Akfırat yakınlarındaki ormanlık alanda 10 Şubat Cumartesi günü çıkan orman yangınına müdahale eden itfaiye ekipleri aynı yerde bir otomobilin de yandığını fark etti. Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, araç sahibinin Suat Dursun (25) olduğunu belirledi.

Ailesinden Suat Dursun'un bir süredir eve gelmediğini öğrenen jandarma, arkadaş çevresini araştırdı. Ömerli Barajı yakınlarındaki bir villada gözaltına alınan E.Y.D (32), babasının çiftliğinde Suat Dursun ve bir arkadaşıyla alkol aldıklarını anlattı.

Bir süre sonra aralarında tartışma çıktığını belirten E.Y.D,arkadaşının Suat Dursun'u öldürdüğünü söyledi. E.Y.D'nin, Suat Dursun'un cesedini arkadaşıyla parçalara ayırarak Akfırat'taki ormanlık alana gömdüklerini ve otomobilini de yaktıklarını söylediği belirtildi. E.Y.D, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Diğer zanlının aranmasına başlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?
Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü