Alemdağ Caddesi Prestijine Prestij Kattı

Ümraniye ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların gezme ve alışveriş gibi faaliyetleri için yoğun ilgi gösterdiği Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla birlikte vatandaşlar için daha cazip hale geldi

Alemdağ Caddesi Prestijine Prestij Kattı
Alemdağ Caddesi Prestijine Prestij Kattı
GİRİŞ 30.01.2018 10:39 GÜNCELLEME 30.01.2018 23:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ümraniye ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların gezme ve alışveriş gibi faaliyetleri için yoğun ilgi gösterdiği Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla birlikte vatandaşlar için daha cazip hale geldi. Projenin tamamlanmasıyla Alemdağ Caddesi’nin yeni görünümü ve sosyal alanlarıyla Ümraniye, prestijine prestij katacak!

 

 

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana Ümraniyelilere “Kalite, yaşamın kendisidir” anlayışıyla eğitimden sağlığa, kültürden sanata, sosyal belediyecilikten alt yapı hizmetlerine kadar birçok alanda çalışmalar yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi,  Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak bir projeye daha imza attı. Ümraniyelilerin alışveriş konusunda sıkça tercih ettiği ve birbirinden güzel dükkânların bulunduğu Alemdağ Caddesi’ni yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapattı.

Alemdağ Caddesi’nde daha rahat vakit geçirebilecek olmanın sevincini yaşayan vatandaşlar, projede emeği geçen herkese ve Ümraniye’nin çehresini değiştiren Başkan Hasan Can’a teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR 14
  • BurakTepe 6 yıl önce Şikayet Et
    arabalar nerden gececek. zaten trafik cok kotu o cadde de.
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 6 yıl önce Şikayet Et
    yani bu projeyide grurlanarak söylüyorsunuz arkadaş. zaten trafik felç oluyodu şimdi Allah rahmet eylesin. önce çözümü üret sonra yolu kapat. kapattığın yerden itibaren alttan devam etsin çıksın araçlar.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    ordudada enver yılmaz ana can damarını ordunun kapatıp yayalaştırdı birde tonlarca para harcıyor.araçlar nereden gidecek dendiğinde dolaşsın nereden giderse gitsin deniyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Can demek reklam demek.Adım duyulsun da nasıl duyulursa duyulsun.Abartısız 24 yıldır değişmeyen kaldırımlara sahip prestijli(!) Alemdağ Caddesi
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay be.. Vatandaş teşekkür ediyormuşmuş. Yıllardır 4 şeritli alemdağ caddesinin 2 şeridini işgal eden arabalara ses çıkarma. Oluşan trafiğe çare bulma. Üstüne birde alternatif göstermeden yolu kapat. Sonra sitelere ne güzel iş yapıyorlar diye ilan ver. Ümraniye belediyesi hakkatten çalışıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!