Kayınpeder dehşeti! Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır Adliyesi önünde bir aracın önünü kesilmesi sırasında açılan ateş sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 12.11.2018 11:29 GÜNCELLEME 12.11.2018 14:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Adliyesi önünde saat 10.00 sıralarında silahlı saldırı meydana geldi. Alınan bilgilere göre, boşanma davasını takip edip ettikten sonra adliyeden çıkan 2 kişi, Prof. Selahattin Yağcıoğlu Caddesi’nde bir aracın önünü kesti. Araçtan açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralı kişiler tedavi edilmek üzere Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 
 
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen başından yaralanan kişi, yaşamını yitirirken, göğsünden yaralanan kişinin ise durumunun ağır olduğu belirtildi. 
 
Olayın yaşanmasıyla birlikte çok sayıda sivil ve çevik kuvvet polisi de bölgeye yönlendirildi. Polisler trafiğe kapatılan cadde ile adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alarak olay yerinde inceleme yaptı. 
 
Araçtan silahla ateş açan kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi. 
 

 

 

YORUMLAR 4
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Buradan bilmeden etmeden ahkam kesen yorum yapan daha doğrusu dedikodu yapanlar, az bir susun yaw. Neyin ne olduğunu nerden biliyorsunuz oradamıydınız ne geçti ne oldu ne bitti ?
    Cevapla
  • Mermer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişinin kafası mermer olursa yapacak birşey yoktur.islam dininde zorlama yoktur.kari koca anlaşmıyorlarsa,huzurları yoksa dinen boşanmaları daha hayırlıdır; gel ki bunları anlat...
    Cevapla
  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadarki olaylarda hep damatlar,saldırgan durumundayken;anladığım kadarıyla bu olayda kayınpeder çılgınlığı var.Aileler arasında birlik,tesanüd olması gerekirken;maalesef gün aşırı böyle olaylara şahit oluyoruz.Galiba birbirimizi anlamıyoruz.Eskiden ailelerin bir büyüğü olup;tüm aile onun etrafında toplanıp sözünü dinlerlerdi.İnsanımız,toplum görgü kurallarını,gittikçe kaybediyor.
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Küllen inancsiz ulen bunlar yaw tühhh, bir iki olay olabilir senede, ondanda bizler en azindan dersler alalim diye, ama Allah bize her gün böyle itle sapikla deniyo yani biz toplum olarak öküzüz yanlis yoldayiz, onun icin her gün gözümüze gözümüze sokuveriyo, ama anlayan kim küllen helak olacaz bu gidisle, Allah muhafaza...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı