'Lüks araç' eleştirisi yapan Kılıçdaroğlu'nun TBMM'den 'lüks araç' talep ettiği ortaya çıktı!

2 Milyon TL'lik bir makam aracı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı grup toplantısında "Araba saltanatına son vereceğiz" diyerek hükümeti eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun 2 Milyon TL'lik makam aracı olmasına rağmen 8 Mart tarihinde TBMM Başkanlığı'ndan makam aracı talep ettiği iddia edildi.

'Lüks araç' eleştirisi yapan Kılıçdaroğlu'nun TBMM'den 'lüks araç' talep ettiği ortaya çıktı!
'Lüks araç' eleştirisi yapan Kılıçdaroğlu'nun TBMM'den 'lüks araç' talep ettiği ortaya çıktı!
GİRİŞ 17.03.2021 00:51 GÜNCELLEME 17.03.2021 00:53
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

En son kendisine 2 Milyon TL'lik bir makam aracı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı grup toplantısında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Ekonomik Reform Paketi'ni hedef aldı ve 'lüks araç' eleştirisinde bulundu.

ALTINDAKİ ARACA BAKMADAN "ARABA SALTANATINA SON VERECEĞİZ" DEDİ

Takvim'in haberine göre, Kılıçdaroğlu, vatandaşın kendisine, "Ey Kılıçdaroğlu, sen böyle diyorsun ama peki Türkiye bu ekonomik buhrandan nasıl çıkar? Neleri yapacaksın, neleri düşünüyorsun?" diye soracağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi bunu anlatacağım. Türkiye, bu ekonomik buhrandan nasıl çıkar? Bir, kamuda israfa derhal son vereceğiz ve bunu tek tek açıklayacağız: Bakanlıklar ve pek çok kamu kuruluşu kiralık binalarda oturuyorlar. Niye kira ödüyoruz? Bütün bakanlıklar ve kamu kuruluşları kendi binalarında oturacak. Araba saltanatına son vereceğiz. Herkesin altında bir değil, üç değil... Ne yapıyorsunuz siz? Fakir fukaranın açlıktan nefesi kokuyor, bunların altında lüks arabalar. Bitireceğiz. Döviz garantili işler, ivedilikle Türk lirasına çevrilecek. Buna en çok kamyon şoförleri memnun olacak. "

Hükümete lüks araç eleştirisinde bulunan Kılıçdaroğlu'nun Mart 2020'de kendisine 2 milyon TL'lik makam aracı aldığı biliniyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Mercedes Vito Minibüs ve Mercedes S-350 model iki makam aracı bulunan Kılıçdaroğlu söylediklerinin tam tersini yaparak değeri 2 milyon TL olan Audi A8 marka bir lüks makam aracı daha almıştı.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 22
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden bu kişinin söylediklerine konuştuklarına inanan varmi çok merak ediyorum ssk yı batirdigini ne zaman unuttu gereksiz isan
    Cevapla
  • Salahattin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK lideri k . Kılıçdaroğlu'na eşşşek bile fazla ; ülkesine ve milletine zerre kadar faydası olmamıştır zarar ve ihanettinden başka.
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    saltanatın partisi olmaz. osmanlı da lüks yaşamdan battı. maaş artırımında, araba saltanatında v.s. bütün partiler omuz omuza
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet aç aç diyip de seçmenin %80'inin Türkiyenin en zenginlerinin oy verdiği partidir CHP:
    Cevapla
  • NURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROGLU AYRANIM BEYAZ DESE İNANILMAZ. Fırıl fırıl bir cins
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!