Başkan Şahin TAG Otoyolu'ndaki temizlik çalışmalarını inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu (TAG) Gaziantep batı ve kuzey gişeleri arasında yaşanan atık sızıntısının ardından başlatılan temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şahin TAG Otoyolu'ndaki temizlik çalışmalarını inceledi
Başkan Şahin TAG Otoyolu'ndaki temizlik çalışmalarını inceledi
GİRİŞ 29.07.2022 17:29 GÜNCELLEME 29.07.2022 17:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dün gece saat 21.00 sıralarında yaşanan ve TAG Otoyolu’nun kapanmasına neden olan atık sızıntısının temizlik çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin katılımıyla aralıksız sürüyor.

Başkan Fatma Şahin, çalışmalardaki son durum ve süreç hakkında teknik bilgi almak için olay yerine gitti. İncelemelerde bulunan Fatma Şahin, çalışmaların bir an önce tamamlanması ve alanın eski haline getirilmesi için ekibe talimat verdi.

BÜYÜKŞEHİR BÖLGEYE 14 ARAÇ GÖNDERDİ

Büyükşehir Belediyesi, başta Karayolları Genel Müdürlüğü ve AFAD ekipleri olmak üzere bölgede çalışan ekiplere destek amacıyla 5 loder, 3 greyder, 5 arazöz ile 1 merdivenli araç, temizlik ve arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Geceden bu yana süren temizlik çalışmalarına ise yaklaşık 30 personel görev alıyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • German 50. 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit çevre Firmalar iyi araştirilsin ,Basin Çezayi
    Cevapla
  • sade vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kaza yoktur, insan hatası vardır. hata yapmassan kaza olmaz. büyük ihtimalle, takdiri ilahi deyip, sorumluluların ceza almasının önüne geçerler.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Atık mi zift mi? Böyle siyah bir atik orada nasıl depolanmış.
    Cevapla
  • Ekonomist 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir çevre felaketi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı