Akılalmaz vandallık: Yaşlı evindeki masa ve sandalyeleri denize attılar

Antalya'da gece saatlerinde Muratpaşa Belediyesi'ne ait yaşlı evine giren 8 kişi, alkol aldıktan sonra bahçedeki 2 masa ile 16 sandalyeyi denize fırlattı.

Akılalmaz vandallık: Yaşlı evindeki masa ve sandalyeleri denize attılar
Akılalmaz vandallık: Yaşlı evindeki masa ve sandalyeleri denize attılar
GİRİŞ 19.09.2022 13:43 GÜNCELLEME 19.09.2022 13:43

Olay, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Eski Lara yolu üzerinde bulunan Muratpaşa Yaşlı Evi'nde meydana geldi. Kapının kapalı olması üzerine, tel çit üzerinden atlayan 8 şüpheli, deniz manzaralı parkta bir süre eğlenip alkol aldı. Şüpheliler, daha sonra depodan çıkardıkları 2 masa ile 16 sandalyeyi denize fırlattı. Bir süre daha yaşlı evinde oturan şüpheliler, güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzlerini tişörtle kapatıp kaçtı. 



Sabah yaşlı evine geldiklerinden masa ve sandalyelerin yerinde olmadığını fark eden görevliler, güvenlik kamerasını izleyince durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Falezler üzerinde kalan bazı masa ve sandalyeler ise bulundukları yerden alınarak, yaşlı evine getirildi. Şüphelilerin alkol almalarının ardından sandalyeleri denize atması, güvenlik kameralara yansıdı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'