Karaman'da freni patlayan işçi midibüsü şarampole sürüklendi: 7 yaralı

Karaman'da freni patlayan işçi midibüsünün kontrolden çıkarak şarampole sürüklenmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

Karaman'da freni patlayan işçi midibüsü şarampole sürüklendi: 7 yaralı
Karaman'da freni patlayan işçi midibüsü şarampole sürüklendi: 7 yaralı
GİRİŞ 10.01.2023 03:32 GÜNCELLEME 10.01.2023 03:32

Kaza, akşam saat 19.30 sıralarında Urgan Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni çevre yolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bilal İ., yönetimindeki 70 AG 683 plakalı işçi midibüsü yokuş aşağı indiği sırada freninin patlaması üzerine kontrolden çıkıp kaldırımı aşarak şarampole sürüklendi.

Kazada midibüste bulunan 25 işçiden 7’si yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı