Samsun'da 3 mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Küçükkale, Elmalı ve Kızılcakoru mahallelerini birbirine bağlayan yolda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi.

Samsun'da 3 mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü
Samsun'da 3 mahalleyi birbirine bağlayan yol çöktü
GİRİŞ 12.04.2023 18:48 GÜNCELLEME 12.04.2023 18:48

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Küçükkale, Elmalı ve Kızılcakoru Mahallelerini birbirine bağlayan yolda heyelan nedeniyle çökme meydana geldi. Yol kullanılamaz hale gelirken, şeritler çekilerek trafiğe de kapandı.

Heyelan bölgesinde olan ve yolun altında su bulunduğu belirtilen 1 kilometrelik alanda hasar oluştu. Mahalle sakinleri, araçlarıyla diğer ilçelere gidemediği için mağduriyet yaşadı.

'ŞU ANDA YOL KULLANILAMAZ HALDE'

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Metin Köksal, yolun kullanılamaz halde olduğunu belirterek, “Şu anda yol kullanılamaz bir halde. Arkadaşlarımız orada yeni bir güzergah arayışlarına başladı. Bu yol Küçükkale, Elmalı ve Kızılcakoru mahallelerini birbirine bağlıyordu. Bu yolu en yakın nereden birleştirebiliyorsak o şekilde yapacağız. Herhangi malzeme sorunumuz da yok. Bir an önce yeni yolumuzu yapmak için çalışmalara başladık. Şu anda eski yolu trafiğe açmamız mümkün değil. Yeni güzergahı bulduğumuz anda çalışmalara başlayacağız. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar