Kılıçdaroğlu saati 12 bin dolar olan özel jet kiraladı... "İşte takiye tam olarak budur!"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "16 Cumhurbaşkanlığı uçağı var" iddiasıyla Başkan Erdoğan'ı hedef alan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun saati 12 bin dolar olan özel jet kiraladığını paylaşarak "İşte takiye tam olarak budur!" dedi.

GİRİŞ 13.04.2023 11:26 GÜNCELLEME 13.04.2023 11:29
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerini açıklarken, "Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok." ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, sözlerinin aksine Adıyaman ziyaretine saati 12 bin dolar olan özel uçakla gittiği ortaya çıktı.

MUSTAFA VARANK'TAN ELEŞTİRİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Lideri'ni eleştirdi:

'Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır' diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!

"IDDİA ETTIĞIN 16 TANE UÇAĞIN İSİMLERİNİ SAYSANA KILIÇDAROĞLU"

Kılıçdaroğlu'nun uçaklar konsunda yalan söylediğini ifade eden Varank "Azıcık onurun, azıcık haysiyetin varsa, Cumhurbaşkanlığı envanterinde olduğunu iddia ettiğin 16 tane uçağın isimlerini saysana Kılıçdaroğlu. Aldatmayı, yalan söylemeyi, iftirayı, kurusıkı sallamayı siyaset sanan, Türkiye'ye kaos düzeni vadeden 7'li koalisyona cevabı; 14 Mayıs'ta Allah'ın izniyle aziz milletimiz verecek!" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 114
  • TC. vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    TC Cumhurbaşkanı uçaga binip hizmet açılış yapmaya gidemez . gezginci CHP trustleri gezebilir belediye başkanları turist ömer gibi başı boş gezerler ne yasa ne hizmet dinlemezler son turları inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gittiği yerin ülkemi ilmi olduğunu bilmiyor 16 ya kadar say diyorsun yahu yaşina ver gitsin
    Cevapla
  • ALİ BABA TRBZN 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanlığı makamı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ ve MİLLETİNİ Temsil eder.Keşke 16 deyil 116 Uçağı olsa.Ama onlar için önemli olan çekememezlik,nefret ve hasettir.Kinlerini kusuyorlar.Çünkü bu tür varlıklar Milli de yerli de olamazlar.Yazıklar olsunki bu topraklarda besleniyorsunuz.
    Cevapla
  • T akbulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimde yetimlerin hakkı olan hazine yardımları böyle harcanıyor ne yapsın kilicdaroglu şimdi gezmesinde ne zaman gezsin hihi hihi 12 bin dokar canım 300 milyar dolar getirmiş adam şimdiden harcıyor gelde gulmeeeee ee
    Cevapla
  • MilliKörüş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kutan gamalak Fatih erbakan Almanya’daki milli kör camileriden cuma günleri toplarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!