MHP lideri Bahçeli'yi hedef aldılar! Gerçek ortaya çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yalova'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Muhalif medya tarafından Afrin ile ilgili sözleri çarpıtılan Devlet Bahçeli hedef haline getirildi.

GİRİŞ 07.05.2023 02:23 GÜNCELLEME 07.05.2023 02:24
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDILAR

Bazı muhalif hesaplar ve sitelerden Bahçeli'nin 'Millet ittifakını' tehdit ettiği yönündeki iddialar yer aldı. "Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadelerini maksadından ayırarak Bahçeli'yi hedef aldılar.

ALGI OPERASYONLARI ÇÜRÜDÜ

Bahçeli Yalova'da yaptığı konuşmada, YSP (Yeşil Sol Parti) Milletvekili adayı Azad Barış'ın, "Bizler güçlü olursak saldırıları tamamen durdurur ve Afrin'in işgaline de son vererek, geri alırız." sözlerini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"2022 yılının ekim ayında Irak ve Suriye tezkerelerine 'hayır' diyerek, esasen terörle mücadeleye 'hayır' diyen, Libya tezkeresine 'hayır' diyerek 'Mavi Vatan'daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar. Terörle mücadeleyi durduracaklarını ileri sürüyorlar ancak buna teşebbüs eden vatansızların devrileceklerini zannederim görmüyorlar, göremiyorlar. Meşru ve hukuki savunma haklarımızı yerine getirmek maksadıyla Irak ve Suriye'de görev yapan askerlerimizi çekeceklerini iddia ediyorlar. Terörist Demirtaş'ı, bebek katilini ve diğer mahkum teröristleri serbest bırakacaklarını açıklıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ve İYİ Parti Başkanı'nın ağzından bu hain ve düşmanca taahhütlere karşı hiçbir tepki bugüne kadar duyulmuş değildir."

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI İDDİALARI YALANLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Millet İttifakı'nı "Müebbet ya da vücutlarına mermi alırlar" şeklinde tehdit ettiği iddiası doğru değildir." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin Yalova'daki konuşmasından bir kesitte paylaşılan videoda, "Bahçeli, bahse konu ifadeleri HDP'li Azad Barış'ın, "Afrin'i geri alacağız" sözlerini hatırlatarak kullanmıştır." ifadeleri yer aldı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Cengiz 11 ay önce Şikayet Et
    Meyve düşmanları , nerde meyve veren ağaç varsa oraya taş atıp saldırıyorlar . Besmelesizlerden de bu beklenir .
    Cevapla
  • mehmet demirel 11 ay önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık reis.......
    Cevapla
  • selim 11 ay önce Şikayet Et
    kim lafı üzerine alınırsa ona demiştir,lafı evirmeden çevirmeden söylemiştir direk ,batrak seccade devlet düşmanları kim ise ona söylemiştir üzerine alınan var isede onada söylemiştir
    Cevapla
  • Kadir 11 ay önce Şikayet Et
    Afrin'de gözü olanlara söylüyor, yarası olan gocunur arkadaş...
    Cevapla
  • Kenan4273 11 ay önce Şikayet Et
    Kafirin işi gücü carpitma dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!