Yüzü ve vücudu yanan Beyzanur, saçını kanser hastalarına bağışladı

Antalya'da sanayi sitesindesinde çalışan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), yakıt deposu şamandırasını değiştirirken aküden çıkan kıvılcımın neden olduğu parlamayla yaralandı.

Yüzü ve vücudu yanan Beyzanur, saçını kanser hastalarına bağışladı
Yüzü ve vücudu yanan Beyzanur, saçını kanser hastalarına bağışladı
GİRİŞ 08.07.2023 10:16 GÜNCELLEME 08.07.2023 10:16

Yüzü ve vücudunun büyük bölümü yanan Hatmorioğlu, saçının sağlam kalan bölümlerini kanser hastaları için bağışladı.

Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde elektromekanik alanında eğitim gören Beyzanur Hatmorioğlu, sanayi sitesindeki bir araç servisinde de kalfa pozisyonunda çalışmaya başladı.

atmorioğlu ve ustası, 20 Haziran'da servise gelen otomobilin arka koltuğu altındaki yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken, aküden çıkan kıvılcım parlamaya neden oldu. O sırada aracın içinde bulunan ve alevler arasında kalan Beyzanur Hatmorioğlu'nun yüzü ve vücudu ciddi derecede yandı. Durumun bildirilmesiyle adrese gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Beyzanur Hatmorioğlu, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Hatmorioğlu, müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Polis soruşturma başlatırken, otomobile de teknik inceleme için el konuldu. Araç servisi yetkilileri, olaya ilişkin açıklama yapmadı. Hatmorioğlu'nun annesi Leyla Kaya, kızının tedavisinin sürdüğünü söyledi. Kaya, Beyzanur'un saçının sağlam kalan bölümlerini kestirdiğini, kanser hastalarına peruk yapılması için Kanser Savaşçıları Derneği'ne bağışladığını söyledi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi