PKK'ya ağır darbe: 12 terörist daha etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, son operasyonlarda 12 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini, böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısının 19 olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 11.08.2023 14:12 GÜNCELLEME 11.08.2023 15:00
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyinde terör operasyonları devam ediyor. 

Milli Savunma Bakanlığı, son operasyonlarda 12 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini, böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısının 19 olduğunu açıkladı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Hüseyin- 8 ay önce Şikayet Et
    Yeni silahlar denetiliyor,asker yetistiriliyor gercek alanda .Daha iyisini nerde bulacaksin
    Cevapla
  • İsmail 8 ay önce Şikayet Et
    Durmadan ağır darbe bitti gitti diye 40 yıl olmuş yazık bu milletin çocuklarına PKK ile yan yana otur maaş ver ve sonrada ağır darbe de. Önce TBMM den temizle.
    Cevapla
  • Tepe 8 ay önce Şikayet Et
    Tepe vurulmalı nerde olursa olsun.Yönetim baş nerde bu çağda bu teknik imkanlarla nasıl bulunamaz bilinemez.
    Cevapla
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Ben ųlkeyi yõnetmeye talibim ve 40 gün sonra mehmetçik silahsız nöbet tutacak çünkü hiç kimse mehmetçiği şehit etmeye cesaret etmeyecek
    Cevapla
  • tarkan 8 ay önce Şikayet Et
    bu teröristIerin tamamını gebertip Ieşini sersek de hepsi 1 mehmetciğin tırnağı dahi 0Iamaz. Karıncayı biIe incitmemek iin aba sarf ederim ama ne yaIan söyIiyeyim bunIar gebertiIdikce seviniy0rum. hic acımıy0rum. Rabbim bunaarın kökünü kurutup Mehmetciğimizi bu pisIikIerden k0rusun. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı