İBB'nin bitmeyen kazısı Beykozluları mağdur ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSKİ'nin Beykoz'da gerçekleştirdiği kazı çalışmaları nedeniyle toplu taşıma güzergahlarının değiştirilmesi ve ilçede yaşanan yoğun trafik vatandaşları mağdur ediyor.

İBB'nin bitmeyen kazısı Beykozluları mağdur ediyor
İBB'nin bitmeyen kazısı Beykozluları mağdur ediyor
GİRİŞ 18.08.2023 16:47 GÜNCELLEME 19.08.2023 00:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beykoz'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce başlatılan fakat gerekli izinlerdeki eksiklik nedeniyle tamamlanamayan alt yapı çalışmaları tekrar başlatıldı. İSKİ'nin kanal kazısı yaptığı bölgede toplu taşıma araçlarının güzergahları değiştirilince vatandaşlar mağdur oldu. 

TOPLU TAŞIMA GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİRİLDİ

İSKİ'nin yaklaşık 20 gün önce Merkez Mahallesi'nden Yalıköy'e kadar süren kanal kazısı çalışmaları nedeniyle Paşabahçe’den Beykoz Merkeze doğru toplu taşıma araçlarının güzergahları değiştirildi. Şişecam'ın olduğu bölgeden Soğuksu, oradan da Riva yoluna yönlendirilen araçlar, Çifte Çınarlar son durağına geliyor. Otobüslerin ara sokaklara girmesi, güzergahlarının değiştirilmesi ve ana arter niteliğindeki caddede yapılan çalışmanın ilçedeki trafiği olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle vatandaşlar mağdur oluyor. 

NE ZAMAN BİTECEĞİ BELİRSİZ

İSKİ'nin kanal kazısı çalışmalarına yaklaşık 20 gün önce başladığı belirtilirken, çalışmaların ne zaman sone ereceği ise belirsizliğini koruyor. Vatandaşlar, mağduriyetlerini dile getirirken çalışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini iletiyor.  

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 16
  • Kutsi Yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Zahmet çekilmeden sefahat sürülmez. Beykoz'un altyapısının yenilenmesi gerekiyordu. Boğaza pis su atılması utanç vericiydi. Gecikmiş bir çalışma nihayet başladı. Bu arada çürümüş/dökülmüş isale hattı da yenileniyor. İski'ye kolaylıklar diliyorum. Teşekkürler
    Cevapla
  • Uymasyon 8 ay önce Şikayet Et
    Rezillik iski boyu
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    sadece Beykoz mu Bütün ilçelerde Kazı çalışması var Her yer Berbat olmuş Durumda Çile Bülbülüm çile Beceriksizler
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    adam çalışıyor iş de alın size kanıt , sizde hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz :D
    Cevapla
  • iso 8 ay önce Şikayet Et
    İstanbula acımıyorum Ekremi hakettiler şimdi ağlamasınlar.
    Cevapla
  • Enişte 8 ay önce Şikayet Et
    Bende %52 acımıyorum beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı