Beyoğlu ve Sarıyer’deki metruk binalarda yangın!

Beyoğlu’nda ve Sarıyer’deki metruk binalar henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülen yangında ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi.

Beyoğlu ve Sarıyer’deki metruk binalarda yangın!
Beyoğlu ve Sarıyer’deki metruk binalarda yangın!
GİRİŞ 04.09.2023 06:27 GÜNCELLEME 04.09.2023 06:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyoğlu’nda iki katlı metruk bina henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülen yangında ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi.

Yangın, saat 05.00 sıralarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi Turan Caddesi’nde bulunan 2 katlı metruk binada meydana geldi. İddaya göre, henüz bilinmeyen bir şekilde 2 katlı binanın üst katında yanma meydana geldi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevlerin çatı katını sardığı bina itfaiye ekiplerinin kısa süreli çalışması sonrası söndürüldü.

Yangında ölü ve yaralı olmazken mahalle sakinlerin kısa süreli panik yaşadıkları görüldü.

SARIYER'DE DE METRUK BİNADA YANGIN

Sarıyer’de de metruk bina sebebi bilinmeyen bir şekilde alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülen yangında ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi.

Yangın, saat 01.30 sıralarında Sarıyer Ferahevler Mahallesi Suşehirliler Sokak üzerinde bulunan metruk binada çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın itfaiye ekiplerinin kısa süreli çalışması sonrası söndürüldü. Yangında ölü ve yaralı olmazken mahalle sakinlerinin kısa süreli panik yaşadıkları görüldü.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Törkiş eyirlayn 7 ay önce Şikayet Et
    gidin bakın inşaat çalışmaları başlamıştır bile
    Cevapla
  • Kamyoncu 7 ay önce Şikayet Et
    henüz bilinmeyen mi alemsiniz yaa :))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü