Tabancasını temizlerken kendini vurdu, hayatını kaybetti

Ordu'nun Akkuş ilçesinde iddiaya göre tabancasını temizlerken, kendisini ayağından vuran Ali Şensoy (68), yaşamıı yitirdi.

Tabancasını temizlerken kendini vurdu, hayatını kaybetti
Tabancasını temizlerken kendini vurdu, hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.09.2023 13:46 GÜNCELLEME 19.09.2023 13:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam ilçeye bağlı Tuzak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ailesi bahçede bulunduğu sırada, evde tek başına tabancasını temizleyen Ali Şensoy, kendisi yanlışlıkla sol bacağından vurdu. Eve giren komşusu Şensoy'u kanlar içerisinde yerde buldu. İhbarla eve jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Şensoy'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ali Şensoy'un cansız bedeni savcı incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    polis amirlerinin mevcut polisler içinden uygun olanları seçerseniz polislik mesleği daha önemli hale gelir daha nitelikli gençler baş vuru yapar kariyer yapabilmek her polis memurunun hayalidir dışarıdan değil içerken alın.
    Cevapla
  • Turgut Reis 7 ay önce Şikayet Et
    Kan kaybimi ? Yoksa 8niye ölsün ? Bu iste bir is var .
    Cevapla
  • Sakin 7 ay önce Şikayet Et
    Bacağından vurulmuş dikkat çekici
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti