Beykoz'da İETT otobüsünde yangın

Beykoz'da İETT otobüsünün motor kısmında yangı çıktı. Otobüsün moto bölümündeki yangın vatandaşların müdahelesi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beykoz'da İETT otobüsünde yangın
Beykoz'da İETT otobüsünde yangın
GİRİŞ 25.10.2023 12:53 GÜNCELLEME 25.10.2023 12:53

Olay, sabah saatlerinde Beykoz Fevzi Paşa Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, Beykoz’da seyir halinde olan İETT otobüsünün motor kısmında yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen alevler otobüsün tavanına sıçradı.Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin ve vatandaşların müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, otobüs çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!