Ümraniye'de koltuklar Gazzeli çocuklara ayrıldı

Ümraniye Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki koltukları Gazze’de öldürülen şehit çocuklara ayırdı.

Ümraniye'de koltuklar Gazzeli çocuklara ayrıldı
Ümraniye'de koltuklar Gazzeli çocuklara ayrıldı
GİRİŞ 21.11.2023 14:50 GÜNCELLEME 21.11.2023 14:50

Katil İsrail’in Filistin'de başlattığı soykırımda 15 bine yakın insan hayatını kaybederek, binlerce çocuk yaşamdan koparıldı.

Yürekleri dağlayan bu katliama sessiz kalmayan Ümraniye Belediyesi ve İstanbul’daki bazı belediyeler 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde tüm kültür merkezlerinde eş zamanlı etkinlikler düzenleyerek katliama karşı sessiz kalmamayı ve bu konuda herkesi harekete geçmeye davet etti.

Saatler 14.00 gösterdiğinde Ümraniye ve diğer kültür merkezlerinde "İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze" başlıklı etkinlikler “Tay” adlı çizgi film gösterisiyle başladı.

Bu kapsamda 30 Aralık'a kadar sürecek konferanslar, paneller, sergiler ve Kur’ân tilavetleri gibi etkinliklerle katil İsrail’in, Gazze’de uyguladığı soykırımın vatandaşlara anlatılması hedefleniyor.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!