İstanbul'da beton mikseri 7 aracı ezdi

Üsküdar’da freni patlayan beton mikseri 7 aracı ezdi. Frenin patladığını anlayan şoför ise araçtan atlayarak kurtuldu.

İstanbul'da beton mikseri 7 aracı ezdi
İstanbul'da beton mikseri 7 aracı ezdi
GİRİŞ 24.11.2023 17:09 GÜNCELLEME 24.11.2023 17:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Üsküdar Küçüksu Mahallesi Eserli Sokak’ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 KM 7020 plakalı Kadir Ekşi hakimiyetindeki beton mikserinin freni patladı. Sokağa girmek için manevra yapan Ekşi, frenlerin patladığını fark etti. Durumu fark eden şoför Kadir Ekşi, araçtan atlayarak kurtuldu. Park halindeki araçlara çarparak sürükleyen mikser 7 aracı ezdi. Ardından beton mikser ağaca çarparak durabildi. Kazada herhangi can kaybı veya yaralanma olmadı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“Araba gidince ben de kendimi aşağıya attım”

Kaza anını anlatan beton mikseri şoförü Kadir ekşi, “Ben tam çıkıyordum, araba gidince ben de kendimi aşağıya attım. Allah’a şükür verilmiş sadakamız varmış, sağlık ocağının yanında bir tane insanın olmamasına da şükür. Frenler tutmadı, kayma yok. Karlı havada kayar ama yağmurlu havada kaymaz. Frenler tutmadığı için araba doluydu, sonra facia bu. Çok şükür ki kimsenin canına zarar gelmedi. Bunlar hurda, demir sonuçta” dedi.

“Freni patlıyor ve atlayarak iniyor, bütün araçları önüne alıyor”

Kaza anında aracı zarar gören Büşra Karaçam, “Freni patlıyor ve atlayarak iniyor, bütün araçları önüne alıyor. Çok şükür bir can kaybı yok. Ama ciddi bir mal kaybı var. Can kaybı da olabilirdi burada araç tamir edilen yer var. Çok üzücü, çok korkunç. Araçların kayıpları çok fazla. Can kaybının olmaması bizi mutlu ediyor. Araçların hasarları giderilir bizlere bir şey olmadı. Araçların hepsi park halindeydi normalde burası insan kaynıyor. Aracın altında olabilirlerdi ama iyi ki diyorum" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yaniii bakımsız araç muyanede nasıl geçmiş bir sorun bakalım tüvtürke
    Cevapla
  • Meraka değer 5 ay önce Şikayet Et
    Bu araçlar her haliyle sakıncalıdır. freni sapasağlamken yolda gelip geçen yaya ve araçları görmüyor bile. "Hepinizi ezerim!" havasıyla seyrediyor. Son derece küstah ve başkalarına saygısızlar. Züccaciye dükkanındaki fil gibiler. Freni patlayıp patlamadığı merak etmeye değer.
    Cevapla
  • Hüseyin- 5 ay önce Şikayet Et
    Fren nasil "patliyormus " bilen yazsinda ögrenelim.Kazanin neden meydana geldigini resim gösteriyor
    Cevapla
  • Sed 5 ay önce Şikayet Et
    Fren sistemi basinçli hidrolik yağ sistemi sayesinde çalisir. Modern direksoynlarda öyle mesela. Bu yağ zamanla veya birden azalirsa kapali sistemden, "sistem patlamis" sayilir, yani istediğin kadar frene bas, yağ olmadimi hidrolik sistem çalismaz hale gelir. Bu yağ azalma zamanla çürüyen aksanlar sayesinde olabilir, veya frene bağli olan esnek yağ-borusu birden darbe yüzünden koparsa.
    Cevapla
  • Neco 5 ay önce Şikayet Et
    Kazmalara araç kullandırırsan sağlam fren parladı olur .hız yapıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!