Sarıyer'de metruk bina çöktü

Sarıyer'de kullanılmayan 3 katlı tarihi ahşap bina yola doğru çöktü. Sokak geçici süreyle kapatılırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

 Sarıyer'de metruk bina çöktü
Sarıyer'de metruk bina çöktü
GİRİŞ 29.11.2023 19:29 GÜNCELLEME 29.11.2023 19:29

Olay, saat 15.30 sıralarında Yeniköy Mahallesi Sarı Asma Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kimsenin yaşamadığı boş durumdaki 3 katlı tarihi ahşap bina büyük bir

gürültüyle çöktü. O sırada sokakta kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çöken binanın bulunduğu sokağı her iki yönden de şerit çekerek kapattı. Bina tarihi olduğu için Anıtlar Kurulu tarafından inceleme yapıldıktan sonra enkaz kaldırma çalışmalarının başlayacağı öğrenildi. Binada incelemeler devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı