TDV’den İstanbul’da 'Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var' programı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından şehitleri anmak ve Filistin halkına destek olmak amacıyla İstanbul’da “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı gerçekleştirilecek.

TDV’den İstanbul’da 'Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var' programı
TDV’den İstanbul’da 'Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var' programı
GİRİŞ 26.01.2024 18:29 GÜNCELLEME 27.01.2024 16:08

İstanbul Kongre Merkezi’nde şehitleri anmak ve Filistin halkına destek olmak amacıyla “Şehitlerimiz İçin Sözümüz Var” programı gerçekleştirilecek.

27 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek programda çok sayıda sanatçı, vatan savunmasında şehit olan askerleri anmak ve İsrail’in zulmü altındaki Filistin halkına destek olmak için sahne alacak. Programda ayrıca tüm geliri Gazze’ye gönderilmek üzere hayır çarşısı kurulacak. TDV gönüllülerinin el emeğiyle hazırladıkları ürünler hayır çarşısında satışa sunulacak. Hayır çarşısı saat 14.00’te, ezgi ve marş programı ise 19.00’da başlayacak.

Sanatçılar Murat Kekilli, Eşref Ziya, Aykut Kuşkaya, Mustafa Cihat, Grup Genç, Resul Aydemir, Fatih Koca, Necip Karakaya ve Hasan Özer’in yer alacağı programın sunuculuğunu ise Nur Haktan yapacak. Daha önce Ankara, Samsun, Diyarbakır ve Antalya’da gerçekleştirilen programın finali İstanbul’da yapılacak.

ALİ ERBAŞ'TAN DAVET

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş programla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Vatan için Allah yolunda şehadete kavuşan Mehmetçiklerimiz ve Filistin'deki mazlum kardeşlerimiz için "Sözümüz Var" 

Birbirinden kıymetli sanatçılarımızın katılımıyla İstanbul'da gerçekleştireceğimiz programımıza tüm kardeşlerimizi davet ediyorum.

Zulm ile âbad olmak isteyen zalimlerin sonu berbâd olacak inşallah.

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti