Hesabına 500 bin lira gelince karakolun yolunu tuttu! Gerçek bakın ne çıktı?

Mersin'de banka hesabına 500 bin lira gelen bir vatandaş, polise başvurdu. Olayla ilgili incelemelerde bulunan ekipler, şahsın kartının dolandırıcılık için kullanıldığını tespit ederek 2 şüpheliyi yakaladı.

GİRİŞ 12.02.2024 10:36 GÜNCELLEME 12.02.2024 11:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, S.T., hesabına gelen 500 bin TL'den şüphelenip İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro Amirliğine ihbarda bulundu. 

Bunun üzerine çalışma yapan polis, öncelikle paraya bloke koydurdu ardından izini sürdü. Banka hesabının dolandırıcılık amaçlı kullanılmaya çalışıldığını belirleyen polis şüpheliler Ü.S ve Ö.D'yü tespit etti. 

2 şüphelide polis tarafından yakalandı. Banka kartında bulunan 500 bin TL'nin ise farklı bir ilde bulunan E.S'ye ait olduğu, kedini polis ve asker olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Para gerekli incelemelerin ardından sahibine iade edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Ü.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 8
  • Ayhan 2 ay önce Şikayet Et
    eskiden bu tür suçluları ağır işlerde (TAŞ OCAKLARINDA, DAĞLARDA AÇILACAK YOL ÇALIŞMALARINDA ) çalıştırırlarmış, bunlara yine öyle cezalar verip, insanlardan ve topluluklardan tecrit etmek lazım. Tabii ki kaçma girişimlerinde de acımadan İTLAF edilmeleri.
    Cevapla
  • vatan sever 2 ay önce Şikayet Et
    Bu güzelim müslüman ülkemde neler oluyor.
    Cevapla
  • bahri 2 ay önce Şikayet Et
    helal olsun uyanık ve gözü tok adammış.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Cezaevlerinde hala yer olması iyi bir şey.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    idam edin yoksa bu tip suçlular bitmez idam idam idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!