Direksiyon başında kalp krizi geçirip öldü

Bursa'da, direksiyon başında kalp krizi geçiren Selahattin Güzel (63), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

GİRİŞ 02.03.2024 20:06 GÜNCELLEME 03.03.2024 10:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sıralarında Bursa-Yalova karayolu Orhangazi girişinde meydana geldi.

Anayolda emniyet şeridinde park halinde olan 77 EA 496 plakalı hafif ticari aracı gören vatandaşlar sürücüsünün direksiyonda hareketsiz olduğunu fark etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri araç sürücüsü Selahattin Güzel'in direksiyonda baygın halde olduğunu fark etti.

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Selahattin Güzel, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Güzel burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • ünal 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin bir kazaya sebebiyet vermemiş en azında innalillah ve inna ileyhi raciun ne yapalım zaman gelince yapılacak bir şey yok teslimiyet bu işte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı