4. kattan düşen anne ile oğlunun ardından kızı da hastanede öldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir binanın 4. katından düşmeleri sonucu anne ile oğlunun hayatını kaybettiği olayda ağır yaralanan kızı da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

4. kattan düşen anne ile oğlunun ardından kızı da hastanede öldü
4. kattan düşen anne ile oğlunun ardından kızı da hastanede öldü
GİRİŞ 11.03.2024 23:50 GÜNCELLEME 11.03.2024 23:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Atatürk Mahallesi'nde 6 Mart'ta bir binanın 4. katından düşen anne S.A. ile oğlu H.R.A'nın (5) öldüğü, kızı E.A'nın ağır yaralandığı olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Olayda ağır yaralanan E.A. tedavi gördüğü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 6 Mart'ta anne S.A. (33) ile çocukları H.R.A (5) ve E.A'nın (7), Atatürk Mahallesi'ndeki bir binanın 4. katından düştüğü ihbarı üzerine, olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri gönderilmiş, ağır yaralanan anne S.A. ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne, iki çocuğu da ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Anne ve oğlu H.R.A. müdahaleye rağmen kurtarılamamış, kızı E.A. ise özel hastanedeki ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

MARDİN VALİLİĞİ OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Mardin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Yapılan araştırmada anne S.A'nın 33 yaşında olduğu, çocuklarının 7 ve 5 yaşlarında olduğu ve anne S.A'nın Kızıltepe ilçesinde sağlık personeli olarak görev yaptığı belirlenmiştir. Yapılan ilk incelemelerde anne S.A'nın yakın zamanda birkaç defa psikolojik destek aldığı tespit edilmiştir.” denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin çok acı
    Cevapla
  • Aladağ 1 ay önce Şikayet Et
    Yaa siz karşi kapı komşuuuzun ne durumda olduğundan haberiniz var mı bu toplum bitmiş uzatmaları oynuyor yorumlara bakıyorum hep karşi taraftan beklenti içinde insanlar
    Cevapla
  • GERÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    bu işte bir bit yeniği var üçünün birden düşmesi şaibeli
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Merak ettiğim aynı anda üç kişi nasıl pencereden düşer?
    Cevapla
  • Adil 1 ay önce Şikayet Et
    Bu sosyal medya çıkmadan evvel böyle durumlar milyonda bir olurdu sosyal medya herkesin imanını aldı edep ahlak kalmadı çok özür dilerim nisalar çok bozuldu nimet i iyi kullanmazsan yoldan çıkarır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı