Bodrum’da ana isale hattı patladı, 16 mahalleye su verilemiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana isale hattında patlama meydana geldi. Hatta çalışmalar sürüyor. Patlama nedeniyle ilçedeki 16 mahalleye bir süre su verilemeyecek.

Bodrum’da ana isale hattı patladı, 16 mahalleye su verilemiyor
Bodrum’da ana isale hattı patladı, 16 mahalleye su verilemiyor
GİRİŞ 04.05.2024 13:29 GÜNCELLEME 04.05.2024 13:29

Bodrum’da ana isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle, 16 mahalleye su verilemeyecek.

Torba’daki Rıza Anter Caddesi üzerinde bulunan Yeni Otogar önünden geçen ana isale hattında dün saat 22.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlamayla birlikte yol yarıldı ve tonlarca su boşa aktı.

İhbar üzerine bölgeye polis, zabıta ve belediye ekipleri sevk edildi.

Ekipler gece saatlerinde bölgede onarım çalışması başlattı. Bu kapsamda, devam eden çalışmalar nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Yoğun trafik nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

16 MAHALLEYE SU VERİLEMEYECEK

Ana isale hattındaki patlama nedeniyle 16 mahallede su kesintisinin yaşanacağı bildirildi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bodrum Torba Mahallesi ana içme suyu hattında patlak meydana gelmiştir. Yalıkavak, Koyunbaba, Gümüşlük, Bahçelievler, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, Gölköy, Türkbükü, Gündoğan, Küçükbük, Farilya, Dirmil, Geriş, Turgutreis ve Dağbelen mahallelerimizi etkileyen arızanın yaşandığı bölgede ekiplerimiz ilk andan itibaren aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Arızanın tamiratı, boşalan boruların ve depoların tekrar dolması süresince belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. Tamirat çalışmaları ve su kesintisi ile ilgili gelişmeleri vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.” denildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan dosyasında ikinci bir gizli tanık daha olduğu ortaya çıktı
Milli İstihbarat Akademisi başvuruları haziran ayında başlıyor