Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir büyük kavgadan sonra "Aklım yapamadıklarımda" sözleri...

Sema Aydemir, dövdüğü için Survivor'dan diskalifiye olduğu Pınar Saka'nın yarışmadan ayrıldığını görünce kutlama yaptı. Halaylı kutlamaya yanıt ise Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin, Sema Aydemir'e açtı ağzını yumdu gözünü. Sema Aydemir de o lafların altında kalmadı.

Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir büyük kavgadan sonra  "Aklım yapamadıklarımda" sözleri...
Survivor'dan diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir büyük kavgadan sonra "Aklım yapamadıklarımda" sözleri...
GİRİŞ 21.03.2024 14:43 GÜNCELLEME 21.03.2024 14:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bilindiği üzere Sema Aydemir, takım arkadaşı Pınar Saka'yı dövdüğü için Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından Survivor'dan diskalifiye edilmişti. Bu hafta da adaya veda eden isim Pınar Saka olunca, Survivor Sema mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı.

Sema Aydemir, Pınar Saka'nın Survivor'dan elendiğini görünce halay çekerek yaptığı kutlamanın görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Söz konusu duruma tepki ise Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin'den geldi.

Pınar Saka

Erhan Seçkin yaptığı sosyal medya paylaşımında Sema Aydemir'i hedef aldı ve şu sözleri sarf etti:

Bu arada dansöz karakterli insanların pavyona dönüştürdüğü adada hala Pınar'ımın arkasından konuşanlara kolay gelsin. Kültürlünün zekası, varoşun çenesini yorar. Siz halayınıza devam gençler. Biz de bulutların üstünde tango yapmaya devam edeceğiz. Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Pınar çok çok mutlu, oradan elenince dünyası başına yıkılanların da dünyası o kadar işte.

SEMA AYDEMİR: AKLIM YAPAMADIKLARIMDA

Survivor Sema ise Seçkin'in yaptığı bu paylaşımı alıntıladı ve altına şunları yazdı: Üzüldüğüm doğrudur... Eşinin beni yıllardır ekmek yediğim yerde, hayatıma birçok güzel şeyi katan yerden paketlendiği doğrudur. Böyle şeylerle mutlu olduğumuzu da zaten biliyoruz. Gerçekten sizin dünyanızla benimki farklı. Dediğiniz gibi ben halay siz tango. Beni çekmeyen yoktur sizi çeken. Hayatımın varoşluğunu karını döverek yaptım. Çok utandım ve cezamı çektim evet ama pişman mısın dersen aklım hala yapmadıklarımda.

SEMA AYDEMİR'E JET YANIT: ŞİRAZESİ KAYMIŞ

Pınar Saka'nın eşi ise Aydemir'in bu sözlerine şöyle yanıt verdi:

Hayatı boyunca böyle sevilemeyecek bir kadın bana laf söylemiş. Hadi şerefine halay. Bu arada sevgiyle dövmek diye bir şey varmış ve bayağı can yakıyormuş belli ki. Aslında normal yaşamda kriminal bir suç işleyip bir de etkin pişmanlıktan yararlanamayacak kadar şirazesi kaymışlara selam olsun.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Cino 1 ay önce Şikayet Et
    Pınar denilen karakter ile evli olan adama Allah sabır versin.
    Cevapla
  • Tamam 1 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz laik özgür çağdaş atatürk çocuklarsınız.
    Cevapla
  • Mert 1 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka???
    Cevapla
  • Ts61 1 ay önce Şikayet Et
    Yorum 10 numara Adamın dibi
    Cevapla
  • Tepki 1 ay önce Şikayet Et
    Bir söz var körle yatan şaşı kalkar.Kadınla kocası aynı karaktere sahip olmuş ikisi de lafla karşısındakini çileden çıkarıp, dövüyor..!
    Cevapla
  • Batı Trakyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Adam tango yapıyormuş bunu da kültürlülük zannediyor. Arjantinin hepsi tango yapıyor çok mu kültürlü şimdi bunlar.
    Cevapla
  • Efsane 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle yalancı acunu seyredenler Nasıl bir insanlar Acun Büyük bir yalancıdır yakında çıkacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı