Filiz Akın'dan haber var! Günlerdir devam eden tedavinin ardından bilgi geldi

Filiz Akın son günlerde sık sık sağlık sorunları ile gündeme geliyor. geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Filiz Akın'ın sağlığına kavuşması için uygulanan tedavi süreci ise henüz tamamlanmadı. Filiz Akın'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Filiz Akın'dan haber var! Günlerdir devam eden tedavinin ardından bilgi geldi
Filiz Akın'dan haber var! Günlerdir devam eden tedavinin ardından bilgi geldi
GİRİŞ 29.03.2024 17:12 GÜNCELLEME 29.03.2024 17:12

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Filiz Akın son sağlık durumu ile gündeme geldi. Hastanedeki tedavi süreci devam eden ünlü oyuncu Filiz Akın, konuya ilişkin bilgilendirme yaptı.

Yeşilçam'ın en akılda kalan sanatçılarından biri olan 13 yıl önce 'Gün Akşam Oldu' isimli yapımda oyunculuk performansı sergileyen Filiz Akın  Covid-19 benzeri şikayetlerinin şiddetlenmesiyle hastaneye gitmişti.

Sihirli Annem'de oynuyordu! Damla Ersubaşı kapandı!Sihirli Annem'de oynuyordu! Damla Ersubaşı kapandı!

Filiz Akın

Daha sonra iyileşme sürecinin iyi gittiğini aktaran Filiz Akın tedavi sürecinin devam edeceğinin de altını çizmişti. 81 yaşındaki oyuncu halihazırda devam eden tedavi süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Hasta odasında video çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşa Filiz Akın süreç ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 

İyi haber... Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen 3 saatlik ilaç yüzünden 5 saat de beklediğimden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim. Uzun süre ağır antibiyotik verilenlerde boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için daha bir 10 günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!