Türk çetesi Rusya'da böyle yakalandı

Uyuşturucu kaçakçılığından, İnterpol aracılığıyla uluslarası kırmızı bültenle aranan 3 Türk vatandaşının Rusya'da yakalandığı anlar polis kamerasına saniye saniye yansıdı

GİRİŞ 31.01.2012 12:20 GÜNCELLEME 31.01.2012 12:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya’ya bağlı Kuzey Kafkasya bölgesindeki Adıge Cumhuriyeti’nde 2007 yılından bu yana İnterpol aracılığıyla uluslarası kırmızı bültenle aranan üç Türk, düzenlenen oprerasyonla yakalandı. Adıge Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, söz konusu şahısların uluslararası uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığı suçundan arandığı kaydedildi. Çete liderlerinden birini pusuya düşüren Rus özel polis timi, operasyonla zanlıyı yakaladı.

Rus basınında yer alan haberlerde, “Türk uyruklu uyuşturucu çete lideri kendisini bir kaç gündür takip eden polisten habersiz sokakta rahat rahat dolaşırken, yakalandı" denildi.

Polis kamerasına yansıyan görüntüde, Türk vatandaşı kıskıvrak yakalanarak polis arabasına götürülüyor. Araçta ellerinin kelepçelendiği görülüyor.

Daha sonra polis, çetenin kaldığı eve de baskın yaparak diğer zanlıları yakalıyor.

Haberlere göre evde yapılan aramada, çeteye ait bir kaç tüfek, tabanca, ruble, dolar ve avrodan oluşan çok miktarda para da ele geçirildi.

(Cihan)

YORUMLAR 2
  • ali 12 yıl önce Şikayet Et
    Hayatları kaydı. Uyuşturucuya bulaşırsan sonun o olur, Düşamanım Rusyada ve brezilyada hapise düşmesin.
    Cevapla
  • sleutel slot 12 yıl önce Şikayet Et
    Zehir tacirleri ve kacakcilari nerde olursa olsun cezasini Cekmeli !!. Kisa donemde zengin olma ve kanunun yasakladigi suclari bilincli olarak yapanlara hic bir zaman ascimayacaksin ve cezasini cekmelerine alkis tutacaksin ki caydirici olsun, Katillerin ve Uyusturucu ceteleri Insan gibi yasasinki insan degeri kazansin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha