Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölüm fragmanı: Cinayete kurban mı gidecek? Canına kastediyor

ATV'nin revaçta yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da çeşitli ipuçlarından faydalanan Hızır adımlarını sağlam atarak hedefe kilitlenmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yakayı ele vermemek için akla karayı seçen Alparslan tamamen temkinli biçimde faaliyetlerini yürütür. İpleri eline alarak düşmanlarını yola getirme amacı güden Hızır son sürat ilerlerken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.04.2021 19:59 GÜNCELLEME 27.04.2021 19:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.son bölümde, Amcasının güvenliğini temin etmeyi esas alan Alparslan, bu uğurda düzeldiğini gizleyip kritik operasyonda aktif biçimde rol üstlenir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır, infazda kullanılan yöntemi ekip arkadaşlarıyla beraber masaya yatıran Hızır, bu işte Alparslan'ın parmağı olduğuna ilişkin kuşku duymaya başlar. Alparslan sır gibi sakladığı gerçeği açık etmekten şiddetle kaçınırken, Hızır ise yapbozun eksik kalan parçalarını tamamlayarak düşmanın ensesine yapışmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölüm fragmanı geldi mi?

Masumlar Apartmanı 31.bölüm fragmanı başladı mı? TRT1 projesinde sarsıcı gelişme! Herkesi yıktı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Beklenmedik Olay! ATV Dizisinde Kriz Patlak Verdi...

Teşkilat 8.bölüm fragmanı: TRT1'de bildiklerinizi unutturacak gelişme: Bütün ezberi bozan sahne

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölümüyle 27 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı: Bahtiyarlığını baltalıyor! Hevesini kursağında bıraktı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Amcası Hızır Çakırbeyli'yi korumak için iyileştiğini saklayan Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ın infazına imzasını atar. İki kez göğse bir kez kafaya sıktığı kurşun yüzünden tüm şüpheleri üzerine çeken Alpaslan Çakırbeyli, amcasının tüm sıkıştırmalarına rağmen açık vermez.

Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı: Ömer, dert batağına saplanıyor! Bu sefer çok sert kayaya çarptı

Hızır Çakırbeyli, Yavuz Sincanlı'nın verdiği listenin peşinden iz sürmeye devam eder. Tek tek tüm isimlerin üzerine gitmeye kararlı olan Hızır Çakırbeyli'nin yanında ailesi ve dostları yer alır. Listede en dikkat çeken isimlerden olan Rıdvan'la mekanında yüz yüze gelen Hızır Çakırbeyli çıkış planı için de Kimsesiz Doğan'dan yardım ister.

Kuruluş Osman 55.bölüm 2.fragmanı: Cerkutay'dan kötü haber var! Yaşam savaşına yenik mi düşecek

Hızır Çakırbeyli ve dostlarının koruyuculuğunu ise kanuni Asım üstlenir. Abisinin verdiği savaşta en ön safta yer alan İlyas Çakırbeyli'yi ise eşi Ömür Çakırbeyli sıkıştırır. İlyas'ın hayatından endişe eden Ömür Çakırbeyli'nin aldığı tavır yüzünden Pınar'a gün doğar.

YORUMLAR 3
  • zülfo ağa 2 yıl önce Şikayet Et
    şu dandik diziyi demek ki seyredenlerde varmış yazık
    Cevapla
  • esma 2 yıl önce Şikayet Et
    ilyas tehdit edilecek biri degil ömür ün devri kapandı didem desen 2 saatlik dizide 15 dakka var yok bahadır özdener senaryo yazmayı bilmiyormu acaba raci şaşmaz diziyi bıraktıgı çook iyi olmuş çocuk oguncagına çevirdiler diziyi alpaslan alpaslan baba yunus emre yıldırımer dizide ana karakterse oktay kaynarcanın ozan akbaba nın ve diger oyuncular niye dizide tek bir oyuncu üzerinden dizi çekilemez herşeyin bir usulü var
    Cevapla
  • Dinle 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizilere karşı birleşin, sesinizi yükseltin ve her makamda karşıt olun. Yetkililer bu konuda isteksiz ve beceriksiz, lütfen bu lanetin sonunu getirelim daha çok geç olmadan. Sanal alem olsun, okul, cami olsun farketmez, yeter ki şiddetsiz ve sakin bir şekilde karşı çıkın. Artık gerçekten yeter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi