Doğal zenginlikleriyle Belenbaşı Bahar Kapıda’da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Doğal zenginlikleriyle Belenbaşı Bahar Kapıda’da
Doğal zenginlikleriyle Belenbaşı Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 29.09.2023 16:14 GÜNCELLEME 29.09.2023 16:14

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta verimli topraklarıyla, eğlenceli ve güzel yöre halkıyla Belenbaşı’ya konuk oldu. Bahar Kapıda ekibi Belenbaşı gezisine verimli ve güzel toprakların sahibi çiftçilerle sohbet ederek başladı. Çiftçilerin eşleri ile diyalogları ve hitap şekli hem samimi hem de komik olunca kameralara da gülümseten anlar yansıdı. Bahar Kapıda ekibi Belenbaşı’nda bereketli topraklarda yetişen bitki zenginliğinden nasiplenen arıları da ziyaret etti. Yerel arıcılarla birlikte arıcılık kıyafetlerini kuşanan Bahar Gelir arıları incelerken Belenbaşı balının lezzetini ve özelliklerini izleyicilerine aktardı. Arılarla vedalaşan Bahar Gelir’in bir sonraki durağı Belenli keçi çobanı oldu. Çobanın keçilerle olan iletişimi Bahar Kapıda ekibini şaşırttı.  

Bahar Gelir, Belenbaşı gezisine el örgüsü rengarenk çantalar üreten teyzeyle koyu bir sohbete dalarak devam etti. El örgüsü çantaların büyük emeklerle üretildiğine dikkat çeken Gelir, elini geri tutmayarak çanta örmeyi denedi. Son olarak tamamen organik ürünlerin satıldığı Belenbaşı pazarına giden Bahar Kapıda ekibi gördükleri doğal ürünleri izleyicileri için kaydederken Bahar Gelir, Belenbaşı’nda yetişen organik ürünleri öve öve bitiremedi. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21.20’de Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı