Isparta'da domuz gribinden 3. ölüm

Isparta'da 23 yaşındaki bir kadın, domuz gribi nedeniyle hayatını kaybetti. Sav beldesinde evinde ölü bulunan 34 yaşındaki kadından da domuz gribi şüphesiyle alınan numune Ankara'ya gönderildi.

Isparta'da domuz gribinden 3. ölüm
Isparta'da domuz gribinden 3. ölüm
GİRİŞ 03.12.2009 12:04 GÜNCELLEME 03.12.2009 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Isparta Sağlık Müdürü Süleyman Önal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüksek ateş ve solunum yetmezliği şikayetiyle başvurduğu Isparta Devlet Hastanesinde 2 gün önce hayatını kaybeden 23 yaşındaki Z.A'nın test sunucunda Pandemik A (H1N1) virüsünün pozitif çıktığını söyledi.

Önal, Z.A. ile birlikte Isparta'da domuz gribinden hayatını kaybedenlerin sayısının 3'e yükseldiğini bildirdi.

Süleyman Önal, Sav beldesindeki evinde ölü bulunan 34 yaşındaki bir kadından domuz gribi şüphesiyle alınan numunenin Ankara'ya gönderildiğini ve test sonucunu beklediklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • canan sert 14 yıl önce Şikayet Et
    bıktık artık. lütfen allah rızası için artık böyle haber vermeyin.gripten yılda 4000 kişi zaten her yıl ölüyor. bu habermi şimdi ya. isyan ediyorum size artık. kanal7 de de domuz gribi haberi verdiğiniz an değiştiriyoruz artık hepimiz illallah dedik .allah rızası için .lütfen.
    Cevapla
  • veysel 14 yıl önce Şikayet Et
    garip. gariptir dedim şu ana kadar bütün haberlerde domuz gribinden ölen lerin sayısı söyleniyor yav bu memlekette bu hastalıktan hiç kurtulan omuyor mu GS li ardanın hariçinde merak ediyorum bunlarıda yazunda vatandaş bilsin dimi SAYGILAR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
Eski Mossad Başkan yardımcısından itiraf: Savaşı kaybettik İsrail ekonomisi çöküyor